reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

reklama
Cleo daj przepis :)

cukinie kroisz na kawałki-kostki
papryke 3 kolory tak samo
troszkę oliwy/oleju na spód i na gaz/płytę
następnie sparzasz pomidory zrywasz skórę,wrzucasz do gara,lub z puszki krojone
posmazasz cebulkę wrzucasz,przyprawiasz czym lubisz ( pieprz,sól,natka,koperek,bazylia,słodka papryka)

jak się zrobi juz mieciuskie odlewasz dla Niunia

wersja dla NAs tak samo,tylko dorzucam podsmazoną kiełbaskę,ostrą papryką doprawiam i więcej soli,na koniec fix knorra
wczoraj zapomniałam fixa wrzucic i dzis zcaiłam dopiero a wyszło pycha

Ula dawałm jogurt taki z Hippa z owocami , ale on nie na mleku krowim tylko mod. Chciałabym zaczac juz normalne jogurty naturalne.Boje sie sama nie wiem czego :) skorzystam z Waszych rad
naprawdę? nie wiedzialam

mój Michas dzis koło 40 ml zupki kalafiorowej zjadl..

ja tez mam problem z cukinią, naszukałam się strasznie ( w końcu sie udalo) ale ani kabaczka ani bakłażana nie moge dostać (że o dyni juz nie wspomnę) jakoś strasznie ubogo ostatnio w te warzywa nawet na targu

reklama
Od kiedy nabiał? Od 11-tego miesiąca? Czyli po 10-tym? Czy od 10-tego czyli po 9-tym?

Na weselu metoda blw zszokowała kilka starszych babeczek ;-) Tylko na winogrona musiałam uważać, bo są okrągłe, a młoda co chwilę podbierała ze stołu. W końcu jej przekroiłam na pół i tak sobie jadła. Do tego banan...masakra, wkładała do buzi , wyciągała i oglądała i z powrotem do buziaka :-D cudem sukienek nie pobrudziła:sorry2:

Do góry