reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Dzis na sniadanko byl twarog i mały nie byl zachwycoony , cos tam poskubał, ale dojadł chlebkiem z maselkim i arbuzem :) kocha arbuza bardziej nic kaszke :)
Zobaczymy czy nic nie wyskoczy i potem jogurt.

aaa kilolek gratulacje dla Michasia:)

Ula sprawdzilam te sloiki Hippa i tak : sloik owoce+ jogurt-od 6msca jogurt z mleka( i wiesz faktycznie wyprodukowania z mleka mod jogurtu sobie nie wobrazam). Owoce + twarozek -0d 9msca ( twarozek z mleka pełnego)- tego jeszcze nie jedlismy. Nie wiem wiec czym roznia sie te dwa mleka. Jakies pomysły?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też sprawdzałam i dlatego Ci to napisałam ;P też sobie nie wyobrażam jogurtu z mleka modyfikowanego hehehe
Czyli Wy nieświadomie peodukty mleczne już macie za sobą i jest ok. A Ty się bałaś hehehe

Od kiedy nabiał? Od 11-tego miesiąca? Czyli po 10-tym? Czy od 10-tego czyli po 9-tym?

Na weselu metoda blw zszokowała kilka starszych babeczek ;-) Tylko na winogrona musiałam uważać, bo są okrągłe, a młoda co chwilę podbierała ze stołu. W końcu jej przekroiłam na pół i tak sobie jadła. Do tego banan...masakra, wkładała do buzi , wyciągała i oglądała i z powrotem do buziaka :-D cudem sukienek nie pobrudziła:sorry2:
dzis ogladalam w ''dziecko i ty'' ze mleko i nabial mozna wprowadzac juz w 2-gim polroczu chodzi o to mozna dawac jako jeden posilek w ciagu dnia tak serki homogenizowane jak i mleko krowie itp, byle by to nie bylo np serek 4 razy dziennie i bylo dodatkiem do piersi czy butli i reszy..... ja daje malej nabial juz od jakiegos czasu i nic jej nie jest bo tu tez mowia zeby dawqc wczesniej, czasem robie jej manne na krowim mleku, czasem dostaje serek, czasem milka shake na krowim i nic jej nie jest.
Co do winogron tez daje malejtylko wlasnie tak jak ty przeciete na pol, biore kilka kroje i wkladam jej do miseczki swietnie sobie radzi, nie krztusi sie ani nic, tak mi polecila jak bylam z nia na kontroli i fakt jest ok :-)

Ja też sprawdzałam i dlatego Ci to napisałam ;P też sobie nie wyobrażam jogurtu z mleka modyfikowanego hehehe
Czyli Wy nieświadomie peodukty mleczne już macie za sobą i jest ok. A Ty się bałaś hehehe

to mnie tak podpusciąłs :)nieładnie :) ale faktycznie czlowiek czasem nie pomysli ... osiol ze mnie okropny :)

Katrenki acha dzięki. To może dziś spróbujemy z jogurtem naturalnym. A ten program to polski był? Bo myślałam że u nas dopiero po 10-tym czy 11-tym miesiącu czy jakoś tak? Uświadomi mnie ktoś?

reklama
Do góry