reklama
E
etna36
Gość
ja dalam malemu wczoraj jablko ale jakos tak je odgryzal i sie dlawil nie wiem czemu, moze za dlugo mu nie dawalam i sie odumiał![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
Dziewczyny jakimi kaszkami zageszczacie mleczko np na noc??
na 210ml mleka przypada 7 miarek modyfikowanego
to do tego dodajecie kaszke (np. mleczną) czy zmniejszacie ilosc miarek mleka
bo przy kaszkach bezmlecznych to chyba dodaje sie do tych 7 miarek bo nie zwieksza sie ilosci mleka ?????
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
bo przy kaszkach bezmlecznych to chyba dodaje sie do tych 7 miarek bo nie zwieksza sie ilosci mleka ?????
ja dalam malemu wczoraj jablko ale jakos tak je odgryzal i sie dlawil nie wiem czemu, moze za dlugo mu nie dawalam i sie odumiał
Ja nie zmniejszam ilości miarek mleka, a dodaje albo zwykły kleik albo kaszke manne do zgęszczenia, nic smakowego bo nie chce wypić.
Co do Kubusiów to słyszałam opinię, że wcale nie są takie zdrowem nie pamiętam dokładnie ale mają jakiś zły wpływ na wątrobe - oczywiscie w nadmiernej ilości. Ja nie podaje narazie woda albo herbatka, czasem bobofrut.
C
Cleo1981
Gość
mój nie chce soczków więc mam problem z głowy
woli wodęi mamusiowego cyca :-/
osttanio dałam brzoskwinię ...strzał w 10 zajadał się ,aż nos wtapiał haha:-)
dziś zupka ala PAssi z kluseczkami zacierkowymi mmmmmm dokładka nawet była :O: szok szok szok :-)
osttanio dałam brzoskwinię ...strzał w 10 zajadał się ,aż nos wtapiał haha:-)
dziś zupka ala PAssi z kluseczkami zacierkowymi mmmmmm dokładka nawet była :O: szok szok szok :-)
anian
Fanka BB :)
Moja Maja tez je uwielbiala:-)
a Arkowi zanim podalas nan 3 mieszalas z nan 2??czy odrazu po skonczeniu opakowania nan 2 dalas nan3??bo ja wlasnie chce juz na 3 przejsc a nie wiem czy mieszac??
wcześniej nie dawałam mu żadnego innego, zaczął swoją przygodę od nan3r
A
aga4444
Gość
dziewczyny a ile nasze dzieci tak +/- powinny wypić przez dzień??
A od jakiego wieku jest mleko 3? Bo ja kupiłam Asi 2R, a możeona już 3 powinna? A właściwie chyba różnicy nie ma, bo to jakieś lekko ponad 200ml na dobę...
Jeśli chodzi o soki to młoda wypije, nie wszystkie, ale np. jabłkowy lubi, ale nie daję. Dostaje dużo owoców.
A jak chce pić a cycka nie ma w pobliżu to dostaje herbatę owocową Hippa lub Bobovity, ale ok. 100 ml na cały dzień. Czasem wypije kilka łyczków, czasem większość.
Jeśli chodzi o soki to młoda wypije, nie wszystkie, ale np. jabłkowy lubi, ale nie daję. Dostaje dużo owoców.
A jak chce pić a cycka nie ma w pobliżu to dostaje herbatę owocową Hippa lub Bobovity, ale ok. 100 ml na cały dzień. Czasem wypije kilka łyczków, czasem większość.
katrenki
Fanka BB :)
to chyba w duzej mierze zalezy od dziecka, moja pije chyba stosunkowo duzo bo czasem i 500ml przez dzien, zalezy jak chce to jej daje:-)
reklama
W
wyjatkowaonaa
Gość
Mój pije ok 200ml na dzień, troche soku z wodą albo sam sok /wodę .
Podziel się: