reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mleko, papki i kanapki :)

Martolinka wieprzowinę możesz już dawać, ja jednak zrobiłabym na Twoim miejscu w parowarze lub ugotowała, smażone niezdrowe :-p
Ja też nic młodej nie solę, nie słodzę więc nie dostaje tego co my. Po prostu przed przyprawieniem odkładam dla niej i robię osobno.

Ale czekajcie, czekajcie, nie mówicie chyba o śwince Kilolka?:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Gajka zjada wieprzowinę w formie wędliny do chlebka, czyli upieczonej w rękawie polędwiczki natartej majerankiem :-) mniam.. z żadnego innego mięsa nie udaje mi się niestety smaczna wędlina..

Gajka zjada wieprzowinę w formie wędliny do chlebka, czyli upieczonej w rękawie polędwiczki natartej majerankiem :-) mniam.. z żadnego innego mięsa nie udaje mi się niestety smaczna wędlina..

Iza, moj maz robi super wedlinki z piersi kurczaka na parze, chudziutkie i smaczne. Jak chcesz to wypytam dokladnie jak i co i ci podesle na dniach:)

nie uwierzycie! moje dziecko zjalo dziś 60ml zupki pomidorowej (normalna porcja jak na niego niestety) ale BEZ BANANA!!!!! normalnie w szoku jestem.

W swietle tego ze moja wczoraj tak sie obzarla pomidorowka z ryzem ze nie mogla sie ruszac i przespala CALA noc bez pobudki na jedzenie a takze rano nie byla sklonna duzo zjesc... 60ml to normalna porcja? Oszczedny gosc z niego ;D

No i gratulacje!

ps Ida zjadla dwa normalne talerze zupy! szok! (ze 3 i pol nabierki)

nie uwierzycie! moje dziecko zjalo dziś 60ml zupki pomidorowej (normalna porcja jak na niego niestety) ale BEZ BANANA!!!!! normalnie w szoku jestem.
Gratulacje! :)

a moje dzidzi dzis sie zbuntowalo :) wczoraj dalam mu na obiadek cale warzywka, zajadal sie jak nigdy. dzis zrobilam zupke warzywna i zmiksowalam, bo nie lubi jesc ryzu, gdzies mu on ciagle wpada, no i chce go karmic i nic, glowa na bok, jesc nie bedzie.... no i musialam szybko warzywa ugotowac i podac..... czyzby niechec do papek? :)

Pianistka - wypytaj, będę wdzięczna :-) pewnie przepis na pierś kurczaka da się zastosować do piersi indyka? bo kurczaka się boję (już kiedyś pisałam, że starszej Eli po kurczaku piersi rosły jak roczku nie miała..)

Passingby - czekolada? :szok: odważnie!!

Ostatnia edycja:
W swietle tego ze moja wczoraj tak sie obzarla pomidorowka z ryzem ze nie mogla sie ruszac i przespala CALA noc bez pobudki na jedzenie a takze rano nie byla sklonna duzo zjesc... 60ml to normalna porcja? Oszczedny gosc z niego ;D

No i gratulacje!

ps Ida zjadla dwa normalne talerze zupy! szok! (ze 3 i pol nabierki)
noo niestety normalna :(( tznmaksymalna

reklama
Do góry