Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Banana nie wiem, ale mój jakiś msc temu jadł dość dużo na spiocha potrafił nad ranem zjeść 170 ml kiedy zwykle je 100-130 ml. Trwało to jakiś tydzien, po czym przymierzam spodnie na niego jakies 3 tygodnie temu za duże sporo a one w sam raz. W tym tygodniu je mi mało ok 60-100 czasami 120 ml. Może jest głodna ale bardziej jej smakuje Twoje mleczko nie modyfikowane (moje np. jest bardzo słodkie, a Pepti nie bardzo - czasmai mój pokarm wciąga szybko a Pepti mniej chętnie).
A ja mam pytanie co do kleiku, kupilam kukurydziany myslalam ze jak rozmieszam jedną miarkę z mlekiem modyfikowanym to bedzie takie cos o konsystencji jednolitej a ten kleik to jakies wiory, zeby to rozmieszac to musislam sie butla namachac, a i tak cos dawalo sie wyczuc, wiec nie dalam. Podejrzewam ze ryzowy to to samo, ale moze lepiej sie mi rozmiesza? Jak to jets u Was. Mam klieki kukurydziany Nestle.
A ja mam pytanie co do kleiku, kupilam kukurydziany myslalam ze jak rozmieszam jedną miarkę z mlekiem modyfikowanym to bedzie takie cos o konsystencji jednolitej a ten kleik to jakies wiory, zeby to rozmieszac to musislam sie butla namachac, a i tak cos dawalo sie wyczuc, wiec nie dalam. Podejrzewam ze ryzowy to to samo, ale moze lepiej sie mi rozmiesza? Jak to jets u Was. Mam klieki kukurydziany Nestle.