*martusia*
Fanka BB :)
no to jest takie mleko z maczka chleba swietojanskiego, konsystencja przypomina nieco ciasto nalesnikowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to jest takie mleko z maczka chleba swietojanskiego, konsystencja przypomina nieco ciasto nalesnikowe.
ja dodaje do mleka jako "zageszczacz" ;-)Dziewczyny! Próbowała już któraś dawać kleik kukurydziany po 4 mż?
ja tak jak przy starszaku wsio bede gotowala tzn teraz na parowarze bede robiła
marchewke zamroziłam, żeby nie kupować tej zimowej
mam kolo siebie zdrową żywność więc bede miała kroliczka
zaczynamy po 17 stycznia i zaczniemy od kleiku kukurydzianego nmiałam zamiar zacząc później, ale Aduś to taki głodomór, że nie mam wyjścia
a co do kaszek to jak to bedzie z nami? bo smyk jest na bebilon ar. i na tym mleku mam robic? toz przez smoka nie przejdzie... i co teraz?
]Dziewczyny! Próbowała już któraś dawać kleik kukurydziany po 4 mż?
ja dodaje do mleka jako "zageszczacz" ;-)