shilla72
Fanka BB :)
justus - masz zupelna racjie jesli dziecko jest zdrowe to niech je to na co ma ochote czesc ja karmilam dziecko cycuchem do 9 miesiaca pozneij przeszlam na mleko modyfikowane bebiko po ktorym moje dziecko bylo niespokojne mialo problemy z brzuszkiem poznje sprobowalam mleka nan i to samo wiec postanowilam zeby sprobowac podac dziecku mleko krowie i ku mojemu zdziwieniu dziecku nic nie bylo normalnie kupke moglo zrobic itd mysle ze wszystko zlaezy od dziecka no i od rodzicow kiedys tylko wychowywali dzieci na mleku krowim i dzieci byly zdrowe teraz jest duzo marek na rynku i wogole reklama goni reklame a pieniadz goni pieniadz a czy te mleko modyfikowane to dobre dla dzieci tu bym podyskutowala przeciez one jest sztuczne choc starszy moj syn pil do 2 roku mleko modyfikowane
p.s straszy syn wychowal sie na bebiko i nic mu nie bylo mleko krowie pil dopiero jak skonczyl 2 latka to chyab wszystko zalezy od dzieci
p.s straszy syn wychowal sie na bebiko i nic mu nie bylo mleko krowie pil dopiero jak skonczyl 2 latka to chyab wszystko zalezy od dzieci
Ostatnia edycja: