reklama
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
W zeszłym tygodniu była cz1 ( niestety też o niej nie wiedziałam), każda kolejna co wtorek, poprzednią można zamówić telefonicznie nr tel 0 801 130 000 poradnik jak czytam jest w formie zeszytów.
kaasiorek84
Fanka BB :)
co do dodatku gazety wyborczej to podzielam zdanie Tygrynki, ze kiepskie to, ale segregator sobie zostawię i powpinam resztę broszur i książeczek co mam, czesto dostaję takie pierdoły od lekarza i na różnych akcjach promocyjnych;-) a tak poza tym NIE WIEM CZY ZAUWAŻYŁYŚCIE ALE W NOWYM "MAMO TO JA" jest dodany w prezencie spioszek do wyboru i karta rabatowa do smyka))
co do dodatku gazety wyborczej to podzielam zdanie Tygrynki, ze kiepskie to, ale segregator sobie zostawię i powpinam resztę broszur i książeczek co mam, czesto dostaję takie pierdoły od lekarza i na różnych akcjach promocyjnych;-) a tak poza tym NIE WIEM CZY ZAUWAŻYŁYŚCIE ALE W NOWYM "MAMO TO JA" jest dodany w prezencie spioszek do wyboru i karta rabatowa do smyka))
dokładnie to samo zrobiłam
muszę zerknąć na Mamo to ja.. a ta karta jest jednorazowa?
kaasiorek84
jednorazowa znizka 30% ale wiadomo w smyku jest drogo lepiej na zakupy powazne isc na polna lub kraszewskiego u nas bo tam sa duze sklepy i tanio z akcesoriami dla dzieci, juz kilka osob mi poleciło
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Podzielam wasze zdanie co do tego dodatku do gazety wyborczej. Myślałam, że to coś lepszego. Przeczytałam w gazecie o tym , że coś takiego ma być, liczyłam że więcej ciekawych informacji tam będzie.
reklama
kaasiorek84
lepiej kupować sobie gazety typu mamo to ja, mam dziecko itd... zawsze ide do Empiku lub Kolportera gdzie wszystko jest wyłozone i wybieram co mnie interesuje, bo czesto sa fajne dodatki, teraz kupiłam Mamo to ja ze spioszkiem, ale wiem, ze w innej są rajstopki, lub skarpetki, czasem jakies fajne bajki;-)
Podziel się: