reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

miłe i niekoniecznie miłe komplementy

Znowu - Poznań i okolice
Znowu - info z M jak Mama (listopad)
Co - cykl spotkań pod hasłem "Mama rozmawia"
Kiedy - pierwsze z 6 comiesięcznych spotkań odbędzie się 27 października
O co cho - rozmowy z psychologiem, położną, dietetykiem, instruktorem fitness, itp
Plus - nieodpłatne, ale trzeba się zapisać, bo jest mało miejsc: kontakt@mamarozmawia.pl lub 509791671, wiecej info na www.mamarozmawia.pl (ok więcej info nie ma bo strona w budowie, właśnie sprawdziłam :D)

Uprzedziłaś mnie Łobuzie, bo ja dopiero zaczęłam czytać M jak Mama:-D

reklama
to jeszcze dodam że 17 listopada i 15 grudnia o 15:30 w Empiku przy Nowym Świecie w Warszawie będą warsztaty dotyczące rozwoju i pielęgnacji malca, które poprowadzi Paweł Zawitkowski, autor książki "Co nieco o rozwoju dziecka"

wszystkie kupują M jak Mama? bo są fajne artykuły i newsy i mogę co nieco przepisać dla tych co nie kupują/nie mają jakiegoś numeru...

Ja nie kupuję żadnych gazet ani książek... Przerabiałam to w ciąży z Lolkiem, a potem i tak się większość artykułów powtarzała więc dałam sobie spokój. Ale piszcie dziewczynki, bo może gdzieś się wybiorę :-p

Kochane to jeszcze jedna informacja z M jak Mama:-D

Philips AVENT obchodzi 25 urodziny i proponuje urodzinowe promocje:-D

Przy zakupie butelki 260ml, butelka 125ml w prezencie (sprawdziłam, że cena butelki 260ml to ok. 35zł):-)

Sterylizator elektryczny lub podgrzewacz elektryczny można kupić ze zniżką 25%:-D

Więcej szczegółów na stronie: Philips Actie detailpage
Promocja trwa od 09.11.2009r. do wyczerpania zapasów, w wybranych sklepach dziecięcych.

Kochane to jeszcze jedna informacja z M jak Mama:-D

Philips AVENT obchodzi 25 urodziny i proponuje urodzinowe promocje:-D

Przy zakupie butelki 260ml, butelka 125ml w prezencie (sprawdziłam, że cena butelki 260ml to ok. 35zł):-)

Sterylizator elektryczny lub podgrzewacz elektryczny można kupić ze zniżką 25%:-D

Więcej szczegółów na stronie: Philips Actie detailpage
Promocja trwa od 09.11.2009r. do wyczerpania zapasów, w wybranych sklepach dziecięcych.

O skorzystam dziekuję za informacje....;-);-)

to jeszcze dodam że 17 listopada i 15 grudnia o 15:30 w Empiku przy Nowym Świecie w Warszawie będą warsztaty dotyczące rozwoju i pielęgnacji malca, które poprowadzi Paweł Zawitkowski, autor książki "Co nieco o rozwoju dziecka"

wszystkie kupują M jak Mama? bo są fajne artykuły i newsy i mogę co nieco przepisać dla tych co nie kupują/nie mają jakiegoś numeru...

kurde ale dlaczego tylko w Warszawie?:eek::eek: lubie tego kolesia, ogladalam z nim programy jeszcze przed ciąża na tvn style:eek::eek::eek: a m jak mama musze kupić bo mi sie zapomniło, dobrze ze przypominacie;-)

Dziewczynki zapytajcie swoich ginekologów o badania takie „THYROMOBIL” ja właśnie idę jutro na to do swojego szpitala, bo jest to od 26.10 do 13.11.

Badania obejmują ocenę stężenia fT3, fT4, TSH, anty TPO i cukru w surowicy na czczo, oraz cukru w 2 godziny po obciążeniu glukozą. Ponadto badane będzie stężenie JODU w dostarczanych przez ciężarne próbkach I porannego moczu, a w „THYROMOBILU” – wykonywana będzie diagnostyka UltraSonoGraficzna tarczycy.

Organizatorzy liczą na liczny udział Pań ciężarnych
w tych BEZPŁATNYCH badaniach.

reklama
Dziewczynki zapytajcie swoich ginekologów o badania takie „THYROMOBIL” ja właśnie idę jutro na to do swojego szpitala, bo jest to od 26.10 do 13.11.

Badania obejmują ocenę stężenia fT3, fT4, TSH, anty TPO i cukru w surowicy na czczo, oraz cukru w 2 godziny po obciążeniu glukozą. Ponadto badane będzie stężenie JODU w dostarczanych przez ciężarne próbkach I porannego moczu, a w „THYROMOBILU” – wykonywana będzie diagnostyka UltraSonoGraficzna tarczycy.

Organizatorzy liczą na liczny udział Pań ciężarnych
w tych BEZPŁATNYCH badaniach.

Ilonko a jest gdzies o tym jakas informacja na necie? Moze jakis wykaz placowek czy miejsc gdzie mozna sie zglosic na takie badania?

Do góry