reklama
A ja mam wszystkich w mojej wielkiej d... ;-) Niech sobie gadają co chcą
RESPECT!!! myślę tak samo
kaasiorek84
Fanka BB :)
dobra ten temat powinien się nam przydać:-).Tutaj bedziemy siebie informować o różnych akcjach promocyjnych dla cięzarnych, spotkaniach, konsultacjach, stronkach gdzie można zamówić darmowe próbki itd.;-);-);-) więc powtarzam jeszcze raz: na stronie Pampers Premium Care klikacie na stronkę, gdzie trzeba wypełnić formularz ze swoimi danymi, a w miejscu, gdzie jest napisane: wpisz kod od przyjaciółki wpisujecie EKSPERT;-)i po ok. dwóch tygodniach dostajecie paczkę z dwioma nowymi pieluszkami pampers;-)
Druga informacja to ta, że centrum badań DIAGNOSTYKA organizuje darmowe konsultacje z lekarzami idt dla kobiet w ciazy, każda dostaje też jakieś upominki, w Poznaniu takie spotkanie odbedzie się 8.10 w Hotelu Polonez, więcej info na stronie internetowej, podam ją wam później, albo sprawdzcie jesli macie nową M jak mama, bo tam o tym przeczytałam:-)
Druga informacja to ta, że centrum badań DIAGNOSTYKA organizuje darmowe konsultacje z lekarzami idt dla kobiet w ciazy, każda dostaje też jakieś upominki, w Poznaniu takie spotkanie odbedzie się 8.10 w Hotelu Polonez, więcej info na stronie internetowej, podam ją wam później, albo sprawdzcie jesli macie nową M jak mama, bo tam o tym przeczytałam:-)
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
kaasiorek sprawdziłam w M jak Mama i ta strona akcji, którą organizuje DIAGNOSTYKA to www.bezpiecznaciaza.diag.pl :-) sprawdzałam i niestety w Katowicach była już ta akcja w kwietniu, ale może jeszcze będzie zanim urodzę:-)
Jeszcze podam może dwie przydatne stronki też wyczytane w M jak Mama, może ktoś się skusi zaglądnąć i się przyda którejś Śnieżynce:-)
MamaNaCzasie
Bajkowy-market
Jeszcze podam może dwie przydatne stronki też wyczytane w M jak Mama, może ktoś się skusi zaglądnąć i się przyda którejś Śnieżynce:-)
MamaNaCzasie
Bajkowy-market
Poznań DIAGNOSTYKA: Diagnostyka dla Twojej ciąży w Poznaniu |Ciąża | strefamamy.pl
Foto Warsztaty dla młodych mam - Warszawa Foto warsztaty dla młodych mam|Imprezy | strefamamy.pl
Foto Warsztaty dla młodych mam - Warszawa Foto warsztaty dla młodych mam|Imprezy | strefamamy.pl
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
Może to nie jest akcja promocyjna ale ciekawe filmiki z wybranej tematyki z szkoły rodzenia, wiadomo, że to nie to samo co osobiste uczestniczenie na zajęciach ale bardzo ciekawe tematy. Polecam strona to :
http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl - pełne filmy można zobaczyć po bezpłatnym zarejestrowaniu się.
Miłego oglądania
http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl - pełne filmy można zobaczyć po bezpłatnym zarejestrowaniu się.
Miłego oglądania
kaasiorek84
Fanka BB :)
www.ekobaby.pl to adres sklepu internetowego z chustami, pieluchami i innymi akcesoriami dla dzieci, które są w 100% naturalne, ceny niestety dość wysokie....
reklama
poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
13 października wraz z Gazetą Wyborczą dołączony będzie Poradnik dla przyszłych rodziców cz 2
Czekając na dziecko..
Czekając na dziecko..
Podziel się: