reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

miłe i niekoniecznie miłe komplementy

My mieszkamy sami- na szczescie:) co prawda mieszkanko jest malutkie (32 m2), ale wlasne i bez ciaglej obserwacji :) zyjemy po swojemu i nikt sie nas nie czepia...:)

reklama
dobra ten temat powinien się nam przydać:-).Tutaj bedziemy siebie informować o różnych akcjach promocyjnych dla cięzarnych, spotkaniach, konsultacjach, stronkach gdzie można zamówić darmowe próbki itd.;-);-);-) więc powtarzam jeszcze raz: na stronie Pampers Premium Care klikacie na stronkę, gdzie trzeba wypełnić formularz ze swoimi danymi, a w miejscu, gdzie jest napisane: wpisz kod od przyjaciółki wpisujecie EKSPERT;-)i po ok. dwóch tygodniach dostajecie paczkę z dwioma nowymi pieluszkami pampers;-)
Druga informacja to ta, że centrum badań DIAGNOSTYKA organizuje darmowe konsultacje z lekarzami idt dla kobiet w ciazy, każda dostaje też jakieś upominki, w Poznaniu takie spotkanie odbedzie się 8.10 w Hotelu Polonez, więcej info na stronie internetowej, podam ją wam później, albo sprawdzcie jesli macie nową M jak mama, bo tam o tym przeczytałam:-)

kaasiorek sprawdziłam w M jak Mama i ta strona akcji, którą organizuje DIAGNOSTYKA to www.bezpiecznaciaza.diag.pl :-) sprawdzałam i niestety w Katowicach była już ta akcja w kwietniu, ale może jeszcze będzie zanim urodzę:-)

Jeszcze podam może dwie przydatne stronki też wyczytane w M jak Mama, może ktoś się skusi zaglądnąć i się przyda którejś Śnieżynce:-)

MamaNaCzasie
Bajkowy-market

Świetny pomysł z tym wątkiem! Szkoda, że wszystkie akcje są prowadzone jak na razie daleko ode mnie, ale do lutego może coś zaliczę hehe

reklama
Do góry