reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

miłe i niekoniecznie miłe komplementy

My mieszkamy sami- na szczescie:) co prawda mieszkanko jest malutkie (32 m2), ale wlasne i bez ciaglej obserwacji :) zyjemy po swojemu i nikt sie nas nie czepia...:)

reklama
dobra ten temat powinien się nam przydać:-).Tutaj bedziemy siebie informować o różnych akcjach promocyjnych dla cięzarnych, spotkaniach, konsultacjach, stronkach gdzie można zamówić darmowe próbki itd.;-);-);-) więc powtarzam jeszcze raz: na stronie Pampers Premium Care klikacie na stronkę, gdzie trzeba wypełnić formularz ze swoimi danymi, a w miejscu, gdzie jest napisane: wpisz kod od przyjaciółki wpisujecie EKSPERT;-)i po ok. dwóch tygodniach dostajecie paczkę z dwioma nowymi pieluszkami pampers;-)
Druga informacja to ta, że centrum badań DIAGNOSTYKA organizuje darmowe konsultacje z lekarzami idt dla kobiet w ciazy, każda dostaje też jakieś upominki, w Poznaniu takie spotkanie odbedzie się 8.10 w Hotelu Polonez, więcej info na stronie internetowej, podam ją wam później, albo sprawdzcie jesli macie nową M jak mama, bo tam o tym przeczytałam:-)

kaasiorek sprawdziłam w M jak Mama i ta strona akcji, którą organizuje DIAGNOSTYKA to www.bezpiecznaciaza.diag.pl :-) sprawdzałam i niestety w Katowicach była już ta akcja w kwietniu, ale może jeszcze będzie zanim urodzę:-)

Jeszcze podam może dwie przydatne stronki też wyczytane w M jak Mama, może ktoś się skusi zaglądnąć i się przyda którejś Śnieżynce:-)

MamaNaCzasie
Bajkowy-market

Świetny pomysł z tym wątkiem! Szkoda, że wszystkie akcje są prowadzone jak na razie daleko ode mnie, ale do lutego może coś zaliczę hehe

reklama
Do góry