reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

miłe i niekoniecznie miłe komplementy

hehe, no jest coś w tym, teraz nikt się mnie nie pyta: "Co u ciebie słychać" tylko: "Jak się czujesz?" I to jeszcze z taką troską w głosie, jakbym obłożnie chora była :tak:

Może uprzedź nieciekawe zachowania i powiedz, że tak cię dzisiaj brzuch boli i skóra, że jesteś nadwrażliwa na dotyk i że jak kto cie dotknie to nie ręczysz za siebie !
No dokładnie -jak się czujesz albo jak się czujecie? Kopie? Normalnie jak żywe inkubatory:-) Myślę, że przy innych będzie się lepiej zachowywał, a jak coś powiem, że mam ciąże zagrożoną (co jest prawdą) i lepiej nie dotykać

Zdecydowana większość ludzi "boi" się takich Kruszynek, więc tylko stoją nad dzieckiem i się wgapiają :-)
No dokładnie:-) Teściu to pewnie nie dotknie, ale teściowa na pewno-jest pielęgniarką więc dla niej to pewnie żaden strach. Ale ją akurat bardzo lubię, fajna kobitka i na pewno mi pomoże:-)

reklama
wczoraj się spotkałam z dawnym przyjacielem, wiecie co, aż normalnie miło mi się zrobiło, jak on taki zafascynowany powiedział: "Ale fajny masz ten brzuch". :-)
A jeszcze ponoć mały jest - przynajmniej tak oceniły baby siedzące ze mną w poczekalni u gina. Dla mnie jest w sam raz :)

Drogie Kobietki z Bielska Białej i okolic. Polecam najbliższe spotkanie z cyklu "Diagnostyka dla Twojej ciąży", które odbędzie się 30 września 2010 roku w Hotelu Vienna przy ul. Bystrzańskiej 48. Gorąco zapraszam - będą eksperci ginekolodzy, ciekawy program i każda dostanie mnóstwo upominków gwarantowanych i weźmie udział w losowaniu atrakcyjnych nagród.

Akcja cykliczna, to już jej ósma edycja.

Do góry