reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

grajacymini.jpg

a kubus ode mnie dostał cos takiego. Tez fajna zabaweczka
Milla bardzo fajna ta zabawka .........my tez taka mamy Patryk kiedys dostał od wujka .....a Patryk dalej uwielbia sie nią bawić.........mi zresztą tez podobaja sie te pioseneczki:-D :-D :-D :-D ............Milla a twoja zabaweczka śpiewa po polsku ????........bo nasza niestety po angielsku ....ale tez jest fajna;-) ;-)

reklama
Widzę, że jesteście mocno do przodu z prezentami. Ja na Święta nic jeszcze nie mam. Chyba kupimy Jasiowi sanki. A na Mikołaja to raczej jakiś drobiazg, może jakąś fajną książeczkę. Bo mój Jaś to tak naprawdę nie przepada za zabawkami. Czasami z łaski na 5 minut się czymś pobawi, ale tak naprawdę to liczą się u niego rzeczy codziennego użytku. Postanowiłam sprezentować mu moją klawiaturę do komputera, bo na jej widok aż piszczy z radości i wali paluszkami po klawiszach, ciesząc się niezmiernie :)

Puzzle piankowe były niedawno jako dodatek do gazety "Twoje dziecko" i naprawde fajne,6szt duże i w zwierzatka.Można je zlożyć w matę lub kostkę...A co do klawiatury... Mój Tomek jakiś czas temu kupił w Realu za 20zł najprostsza i oczywiscie okazała się ulubioną zabawką Miłoszka:-)tym bardziej,że posiada kabelek,którym też moze się bawić:tak:

Milla bardzo fajna ta zabawka .........my tez taka mamy Patryk kiedys dostał od wujka .....a Patryk dalej uwielbia sie nią bawić.........mi zresztą tez podobaja sie te pioseneczki:-D :-D :-D :-D ............Milla a twoja zabaweczka śpiewa po polsku ????........bo nasza niestety po angielsku ....ale tez jest fajna;-) ;-)

Tak Tereskaa po polsku.

u nas klawiatura też jest fantastyczna i Kuba ma swoją prywatną bo inaczej nie dało rady cokolwiek zrobić na komp

My zamówiliśmy taki pojazd, który wcześniej wklejałam, ma nadzieję że dzisiaj lub jutro już będzie

reklama
Ja ciagle chodze za prezentem dla Brianka zabawki dostal od rodzinki i przyjaciol;-) wiec postanowilam ze kupie mu jakies ladne ogrodniczki sztruksowe (bo juz wyrosl z jednych)i bluzeczke:-)
a co do tego garnuszka na klocki no to widzialam mnostwo takich w tesco:tak: natomisat co do komputerow to BRianek dostal od tesciow inteligentny komputer zabawka na pare lat(o ile ja nie zniszczy hehe:laugh2: )

Do góry