reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

Zuzia na Mikolaja dostala laleczke Fifi szm,aciana i razem z nia teraz kladziemy sie spac.
a pod choinke to mamy samochodzik do pchania z roznymi melodyjkami i klocuszkami do wrzucania przez odpowiedni otwor.
a co do klawiatury to my nie jestesmy orginalni bo takze takowa Zuzia posiada osobna :)))

reklama
U nas Mikołaj dostarczył Szymonkowi cyrkowego słonia i piłeczkową zjeżdżalnie - obie z fisher price. Bardzo fajne te zabaweczki, chociaż do tej drugiej to lepiej, żeby maluch sam stał, bo jest dosyć wysoka. Co do melodyjek to słoń o niebo lepszy od zjeżdżalni.

Do nas dziś doszła kolejka mula, nie ta ikea'owa, tylko taka tańsza prawie o połowę z allegro. No i dobrze prognozowałam :) Filipowi się spodobała :)

U nas Mikołaj był bardzo chojny :tak: - jak gwiazdka też tak przyszaleje z prezentami to nie wiem gdzie te zabawki poupycham - kosze z ikei już nie wystarczają :no: a przed nami nie tak daleko jeszcze roczek - więc kolejna impreza i kolejne klamoty - żeby to moje dziecie chociaż troche się tym bawiło :baffled:

Najlepszym prezentem okazała się huśtawka - ta co się wiesza w drzwiach - Kubas ładniej w niej siedzi i że tak powiem wycisza się :-D
no i bąk z kolejką w środku na którą mój syn ma wielką ochote tylko nie da się jej złapać :-D

super zabaweczki dzieciaki pewnie uradowane
kurcze musze tu poszukac wlasnie takiej hustawki w drzwi bo jeszcze nie widzialam a emi lubi sie husiac

u mnie niestety huśtawka na drzwi odpada, ale za to kupiliśmy inną, taką, którą można przenosić..

my mielismu w PL to przenoszona ale za nia emi nie przepadala
a na placu zabaw a takie zwyklej uwielbia sie husiac

reklama
huśtawką jagódka jest średnio zachwycona, bo trzeba tam siedziec, a moje dziecko tego nie lubi ,mam nadzieję,że szczeniaczek-uczniaczek i garnuszek wzbudzą w niej większy zachwyt:)

Do góry