reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

Ja jade w poniedzialek na większe zakupki to cos wykombinuje. Juz prezent od babci dostal dwa dni temu. Dalismy mu zeby się zająl bo ciągle marudzil. Zabawka byla na 5 minut. Kuba nie lubi się bawić zabawkami dla niego najlepsze są artykuły gospodarstwa domowego

reklama
Garnuszek fajny, ale mimo, że też się do niego za czas jakiś przymierzę - to myślę, że na niego jeszcze zbyt wcześnie. Zanim bobon dojdzie o co w tym chodzi to może mu się zabaweczka znudzić, a szkoda by było...

a nasz prezent juz przyszedł:-) :-) teraz tylko musze sie nie złamać ...........i nie dać go patrykowi przed gwiazdką;-)
a tak wygląda:).....

Załączniki

• 150-3045Wired.jpg
    150-3045Wired.jpg
    44,6 KB · Wyświetleń: 51
  • B0002Q2OPG_01-A30AQ4MR3ROD53__SS500_SCLZZZZZZZ_V39592824_.jpg
    B0002Q2OPG_01-A30AQ4MR3ROD53__SS500_SCLZZZZZZZ_V39592824_.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 46
Wiecie co stwierdzilam ze na prezent mikolajkowo-swiateczny chyba kupie dywan :-) bo u nas parkiety i boje sie co to bedzie jak mala zacznie chodzic , chyba sobie wszystkie zeby wybije ;-) .
A co to za garnuszek?

iwka: GARNUSZEK NA KLOCUSZEK FISHER PRICE NAJTANIEJ!!! (146178847) - Aukcje internetowe Allegro
to jest garnuszek ktory gra, mowi i swieci :-) jak wrzuci sie odpowiedni klocuszek to chyba wydaje wtedy jakies dzwieki :confused: ale nie jestem pewna

co prawda on jest od 6 mies, ale moze na poczatku sprawiac wrazenie trudnego. zawsze zabawke mozna na jakis czas "zagubic" w szafie, zeby po kilku tygodniach dziecko z wielka radoscia ja odkrylo na nowo ;-) :-)

my kupilismy ta kolejke Mula i co... nie doczekala nawet do Mikolaja :no: :-) :-) ale najwazniejsze ze bartek sie nia fajnie bawi :tak:

reklama
Do góry