reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

reklama
u nas misie odpadają, bo Agata wszystkie maskotki gryzie i szarpie, potem ma pełne łapki włosków ;-) poczekamy z maskotkami aż ząbki wyjdą

my kupiliśmy Agatce telefon fisher price i jeszcze jedną zabawkę interaktywną, która gra, świeci itp. itp., ale firmy nie pamiętam... Agacie na pewno się spodoba, bo ona jest na etapie zabawek mrugająco-grających (nieraz chcę w domu oszaleć jak wszystkie na raz włącza) :-D

a widzialysce na tvn style jakie zabawki polaca fizjoterapelta ten z brodka

dla dzieci 6-12mies poleca
puzle piankowe do budowania konstrukcji
lalke bujana z taka kula jako tlow kiedy sie ja uderzy to niby sie przewraca i zaraz wraca
kubeczki do zabawy w kapieli
i najzabawniejsze ale prawdziwe sama wczoraj sie przekonalam
zajrzec do sklepu zoologicznego po piszczalki dla psow czy kotow
sa bardzo kolorowe maja intensywne odglosy rozne faktory i kolory naprawde bomba

i co trzeba robić z tymi piszczałkami?? dac dziecku?? (chyba niebezpieczne) czy samemu w nie dmuchać?? :laugh2:

Co za bzdura z tymi zwierzęcymi piszczkami! Przecież one są roobione z gumy przemysłowej, która po pierwsze strasznie śmierdzi, a po drugie absolutnie nie nadaje się do wkładania do buzi przez dzieci! Jakiś niepoważny ten pan, który takie zabawki poleca malutkim dzieciom.

Szczerze mówiąc budowania przestrzennej konstrukcji u takiego malucha też jakoś nie mogę sobie wyobrazić, bo to wymaga całkiem sporej zręczności.

ja narazie nie kupuję Maksowi prezentu - ostatnio co kupiłam to mu zaraz dałam :-D :-D :-D :-D

chyba zamówię coś z allegro i poproszę, żeby tak wysłali żeby doszło we wigilię - bo jak przyjdzie wcześniej to na bank nie wytrzymam i dam Maksowi wcześniej:-D :-D :-D :-D

reklama
ja narazie nie kupuję Maksowi prezentu - ostatnio co kupiłam to mu zaraz dałam :-D :-D :-D :-D

chyba zamówię coś z allegro i poproszę, żeby tak wysłali żeby doszło we wigilię - bo jak przyjdzie wcześniej to na bank nie wytrzymam i dam Maksowi wcześniej:-D :-D :-D :-D
koga u mnie to samo, Mateusz dostał już od nas prezent na gwiazdkę - jeździk, który wcześniej pokazywałam

Do góry