reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

reklama
Ta zabawka w ikei kosztuje 39,90 w niedziele ją ogladałam . Też chciałam ją Kupić kubasowi ale nie zrobiła na nim wrażenia więc sobie darowałam i szukam dalej prezentu mikołajkowego. Chyba jest jeszcze za mały i nie kumał o co chodzi

My już z grubsza wiemy co Pati dostanie...pod choinkę planuję kupić krzesełko do karmienia+jakąś zabawkę+ciuch a na Mikołaja chyba kupię tę zabawkę o której pisała Osinka.
Ale, że do świąt daleko...więc słowami piosenki "wszystko się może zdarzyć...":-)

My juz jeden prezent mamy z glowy -
na Mikolaja od nas Lolo dostanie:
** Nowy PIESEK - Fisher-Price *HIT* Mały Snoopy (143369126) - Aukcje internetowe Allegro
a od cioci (mojej sis) dostanie taki "telewizorek" co sie nakrec i przesuwa sie obraz i gra melodyjka :-)

na Gwiazdke:
na razie kupilam malemu slodziutkie rajstopki, ale mysle ze zabawka tez znajdzie sie pod drzewkiem :-)

Co do tej zabawki z Ikei, Lolo ja bardzo lubi i sa dni ze pol godziny dziecka nie ma, bo paluszkiem prowadzi klocuszek na koniec labityntu :-) Tato go nauczyl i chlopak zalapal w mgnieniu oka :tak: (wklejam fotke na fotowatku)

reklama
Do góry