reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

reklama
Ja chyba też kupię tą kolejkę.
U Mateusza babcia z dziadkiem i ciocia z wujkiem chcą zasponsorować takie cudo:
67068_2.jpg
67068_1.jpg
67068_3.jpg
67068_4.jpg

A mogłabyś podać namiary gdzie takie cudo można kupić? Allegro czy jakiś sklepik?

A może coś w tym stylu? Rowerek ze sterowaniem i bujadełkiem:
BAJKA 70 Rowerek na pedały 3 kołowy ze sterownie (142919150) - Aukcje internetowe Allegro

My mamy podobny, dostalimy na chrzciny, ale jeszcze wtedy Kubas był za mały, a teraz bardzo lubi być w nim wożony, można dziecko prowadzić albo pobujać, jak się przestawi takie "płozy", w naszym rowerku jest jeszcze żaba-pozytywka, która gra po nacisnięciu. Jak dziecko podrośnie to może sobie samo pedałować, rowerek jest do ok. 3 lat, więc dosyć przyszłościowy prezent...

Dziewczyny ja na Mikolaja kupie chyba Brianowi klockowego krokodyla:-) a teraz juz widzialam ze dziedki kupili mu komputer interaktywny uczy po polsku i angielsku zabawka na pare lat extra mowie wam!:tak:

Ivka to cudo ogladalam u nas w Mothercare i swietne bo dzieciak moze jezdzic na tym do 36 miesiecy na doidatek na spacery rewelacja!:happy: dlatego tez takie cos kupie malemu ale jak bedzie siedzial stabilnie juz na takim czyms bo oczywiscie sam siedzi stabilnie ale chyba na takim czyms jeszcze nie bo probowalam w sklepie:-)

oj a ja jestem w lesie z prezentami :-:)-:)-:)-(
Na nic nie mogę się zdecydować :(
i nawet nie mam kiedy spokojnie sobie po sklepach połazić pooglądać ...

ivka ten pojazd jest z chicco. Sprawdzałam na ich stronie i kosztuje 349 zł:szok: . A na allegro znalazłam za 150:tak:

Ja dzisiaj oglądałam tę nową serię zabawek z Fisher Price - garnuszek na klocuszek, uczona słuchaweczka, grający uczący i szczeniaczek uczniaczek - po prostu bomba, wszystko w polskiej wersji językowej, przyjemnie nagrane, również polskie napisy - myślę tylko, że jeszcze za wcześnie na te zabaweczki, bo wg mnie sprawdzają się dopiero w okolicach roczku.
Niestety ceny już takie fajne nie były:baffled:

reklama
Do góry