reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

zastanawiam sie tez nad takim czyms..
Fisher-Price: Peek-A-Blocks Alphabet Blocks at KBtoys.com

lub tez takie gumowe samochodziki
Wheel Pals: Haulin' Harry and Zippy at KBtoys.com

podobno to jest tez fajne...:)
Busy Ball Popper at KBtoys.com

oj sama juz nie wiem ............musze sie zdecydowac na jedna ...dwie zabawki ..........znajac mnie pewnie jeszcze cos innego wynajde i kupie:)

acha .....bardzo polecam taki stolik edukacyjny ....Patryk spedza nad nim bardzo duzo czasu i bardzo go lubi:)
LeapFrog: Learn and Groove Musical Table at KBtoys.com

reklama
no i oczywiscie ...mam zamiar dołaczyc do paczuszki kilka ubranek ktore kupoilam patryczkowi na wiosne...........trzeba łaczyc przyjemne z pozytecznym:):):)....paczka bedzie wieksza hihihi
dziewczynki sory ze tak na raty pisze ale moj maly rozbojnik po domu pałaszuje i musze co chwileczke do niego leciec..........oj nie wiem skad on ma dzis tyle energii:):):).......wyszły mu razem wlasnie 4 gorne zabki :):).........moze na to konto ma tyle energii.....hehehe

Teresko widzę, że jesteś w Stanach, więc chyba możesz sobie pozwolić na kilka zabawek bo tam nie są drogie. U nas niestety muszę wybrać jedną porządną bo i ceny porządne za coś dobrego :sick: Cały czas myślę o szczeniaczku-uczniaczku z fisher price. U Was 21 dolarów a u nas 120 zł :wściekła/y:
Pozdrawiam

chaga widzialam tego szczeniaczka w realu za 109 (jesli to pocieszenie) ;-)

kaska:
co to za klocki sensoryczne :confused:

my tez myslimy nad prezentem, choc to bardziej "dla" nas niz malego bo bartek nie zdaje sobie jeszcze sprawy ze swieta=prezent :-) ;-) ale jak tu nie uczynic tadrycji za dosc :confused:
ach, no i wlasnie ta kolejka z ikei (bardzo fajna) prosta i nie droga (40zl) chyba bym wokol takich zabawek sie rozejrzala :-)

reklama
Do góry