reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

Teresko widzę, że jesteś w Stanach, więc chyba możesz sobie pozwolić na kilka zabawek bo tam nie są drogie. U nas niestety muszę wybrać jedną porządną bo i ceny porządne za coś dobrego :sick: Cały czas myślę o szczeniaczku-uczniaczku z fisher price. U Was 21 dolarów a u nas 120 zł :wściekła/y:
Pozdrawiam
wiem własnie tragiczne sa ceny w polsce (nawet identycznych zabawek jak tutaj....2x drozsze....:wściekła/y: :wściekła/y: ).......ale mimo ze jestem w usa to tez nie moge sobie pozwolic na wszystko ......tymbardziej jak sie jest tutaj samemu z dzieckiem i jedna osoba tylko pracuje..........ja tez postanowilam kupic patrykowi jedna -dwie zabawki .............no i tak jak pisalam wczesniej dołoże do paczki kilka rzeczy takich jak np nowo kupione ubranka na wiosne:-) :-) :-)

a podalam az tyle linkow .........nie dlatego ze mam zamiar je wszystkie kupic ale tylko dlatego ze spodobaly mi sie te zabawki ......i moze ktoras z was ogladajac je upatrzy sobie cos( moze nie identycznego ..ale podobnego....bo nie zawsze mozna to kupic w pl) dla swojej pociechy:-) :-) :-)

reklama
My na razie napisaliśmy list do Mikołaja-chrzestnej cioci, która ma kupić którąś z zabawek firmy Kiddieland, np. taką:
INTERAKTYWNY PARK ZABAW FIRMY KIDDIELAND (140409969) - Aukcje internetowe Allegro

Natomiast dziadkowie ze strony mojego męża dostali do wyboru:
_FISHER PRICE_ PIŁECZKOWA ZJEZDŻALNIA,NOWA (140897097) - Aukcje internetowe Allegro
lub też:
Fisher-Price DŻUNGLA NIESPODZIANEK !!! (138917117) - Aukcje internetowe Allegro

Zdaje mi się, że dziadkowie z mojej strony zakupią fotelik samochodowy, a my jeszcze myślimy nad prezentem - prawdopodbnie jakąś solidną książkę z twardymi stronami i wierszykami naszych polskich poetów.

Co do prezentów gwiazdkowych to jesteśmy w trakcie myślenia.

ivka76 bardzo fajne zabaweczki.....no i fajny podział ról dla "mikołajów"...my niestety nie mamy do kogo pisac listu :):):)...wszystkie ciocie i dziadkowie w polsce:):)

Osinko, i mi podoba się ta zabawka no i jest cena nie ukrywam też :) I jeszcze któraś dziewczyna pokazywała podobną z Ikei - chyba się tam wybierzemy :)

reklama
Do góry