reklama
felqua
Fanka BB :)
U nas straszny nawal prezentow zabawek -tak ze moje dziecko zupelnie oglupione i nie wie za co sie chwycic- do tego jeszcze po 3 tygodniach wrocilismy do domu i nawet te wszytskie stare zabawki sa dla Jaska jak nowe -tak wiec chlopina tylko chodzi i wyciaga, oglada a potem leci do nastepnej i tak w kolko:-)
A z nowosci to ksiazeczka rymowanka fishera- jakos go nie zachwycila, garaz wadera z myjnia- fajny ale najlepiej wyglada w czesciach, tak samo duza kolejka z Thomasem, chyba najlepiej bawi sie miasteczkiem little people i stajnia.
A jutro idzeimy spotkac sie z wegierska czescia rodziny -wiec znowu beda nowe prezenty.
A z nowosci to ksiazeczka rymowanka fishera- jakos go nie zachwycila, garaz wadera z myjnia- fajny ale najlepiej wyglada w czesciach, tak samo duza kolejka z Thomasem, chyba najlepiej bawi sie miasteczkiem little people i stajnia.
A jutro idzeimy spotkac sie z wegierska czescia rodziny -wiec znowu beda nowe prezenty.
dziewczynki co sądzicie o tym Motocykl policyjny - bujak - Little Tikes (307809001) - Aukcje internetowe Allegro jako zastępstwie za konika bujanego????
ivka76
kaśka bardzo fajne, tylko szkoda, że plastikowe, a ja np. nie cierpię tak dużych plastikowych zabawek.
Fanowi pojazdów na pewno się spodoba...
U nas zamiast konika jest bujany łoś z ikei, istny szał się na nim nieraz wyprawia
Fanowi pojazdów na pewno się spodoba...
U nas zamiast konika jest bujany łoś z ikei, istny szał się na nim nieraz wyprawia
ivka76
To my poza łosiem mamy do ujeżdżania kota (ale na szczęście nie naszego Maxa) - poduszkę Szym trzyma go za uszy i jedzie... aż się kurzy!!!
K
KingaP
Gość
dziewczynki co sądzicie o tym Motocykl policyjny - bujak - Little Tikes (307809001) - Aukcje internetowe Allegro jako zastępstwie za konika bujanego????
Kasia, u moich znajomych jest koń z tej serii, Karola buja się na nim, ale jakoś nie sądzę, żeby bawiła się w domu takim konikiem. Wydaje mi się, że już na niezbyt długo wystarczy. Bardziej zastanawiałabym się nad takim zakupem na roczek
ivka76
Kinga masz chyba rację, że nie starczy na długo, bo to wygląda na raczej niską zabawkę.
hmmmmm to nie mam prezentu dla dziecka. a takie cuś NOWY ZESTAW INSTRUMENTÓW MUZYCZNYCH LITTLE TIKES! (282684765) - Aukcje internetowe Allegro
reklama