reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

my dzis bylismy na malych zakupach i kupilam emi psiaka...interaktywnego szczeka merda ogonem itp juz widze jej radoche och niech juz beda te Swieta:)

kasiula superowe sa takie zwierzaczki ......moj patryk uwielbia psy i koty ....i kiedys mu kupiłam takiego pieska co chodzi szczeka i wogóle ....;-):-)........super rzecz tylko czasami juz wytrzymac nie mozna bo według patryka piesek musi cały dzien chodzic i szczekac :-D:-D...mimo ze bawi sie inna zabawka i jest zajety czyms innnym:tak:....a do najcichszych to ta zabawka nie nalezy :sorry2:

reklama
Kasiulla Matulla a gdzie kupilas tego psiaka interaktywnego?
Ja tez chcialam takiego kupic Briankowi pierwsze mialam na mysli tego tygryska w Argosie ale jest za drogi 30f:szok: a pozniej widzialam jakies przystepne ceny tych interaktywnych ale moze ty cos podpowiesz:-)

Jak tam prezenty świąteczne, trafione?

U nas furorę robią oczywiście wszelkiego rodzaju pojazdy, których Jaś dostał kilka. I całkiem fajnie bawi się Duplo - zestaw budowlany.

Agata dostała od Mikołaja ciężarówkę, spychacz i dźwig - w domu szał ciał!!!!

dałam Agaci pakę makaronu muszelek - ładuje koparką makaron na ciężarówkę, jeździ nią, wysypuje w innym miejscu, popycha spychaczem itp. zabawy wymyśla, mamy świetną zabawę wszyscy ;-):-D

Brianek dostal pare ciuszkow dzwig ktory podnosi autka i miga gra oraz kierownice kolejke z ludzikami domkami i roslinkami z drewna spiewajacego kota mase slodyczy i zelazne autko:-)
Mysle ze bardzo jest zadowolony bo bawi sie tymi rzeczami ciagle:blink:

Krzymek dostał bujanego konika - polubił go bardzo :-); dostał też gadającą wiertarkę, z którą nie wie na razie co ma począć (znajomy trzylatek był chętny aby się nią zaopiekować - chciał sie wymienić na gumowego krokodyla ;-)); dostał też takie zwykłe klocki, z których można zbudować statek - dziś wrzucał tam makaron i ryż - do takiej niby ładowni ;-) - bawił się świetnie;
autostrada z Wadera nie zdała egzaminu póki co, ale podejrzewam,że to dlatego,że dostał ją razem z konikiem ... no i ten wygrał rywalizację :-D

garaż trzypoziomowy Wadera (my) i lego duplo farma (moi rodzice) - super trafione - zabawa na całego:-)

od jednej z ciotek dostał mikołaja wchodzącego po drabinie i śpiewającego - jest absolutnie nim przerażony i nie pozwala nawet dotykać nam torebki, w której mikołaj jest schowany!!!:-D

równiez interaktywny piesek kuzyna budził jego głęboką niechęć i wywoływał lekką panikę w oczach :confused::confused::confused: a zywe zwierzaki uwielbia, nawet jak są od niego większe:tak:

reklama
no u mnie były auta (mikołaj poszalał- łącznie jakieś 30 sztuk) - 2 chłopa co czynić ...

piłki i akcesoria do aut (myjnia - z wodą, wader garaż + drogi, garaż mały wadera) oraz zestaw muzyka - organki z krzesełkiem - ja byłam przerażona ale zabawa na maxa

w domu mamy mały przewrót - klocków na razie nie wyjmuję

dla chłopaków wszystkie prezenty trafione

Do góry