reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

reklama
to nie takie Kasia, zaraz poszukam na allegro przykładowe i podrzucę linka :-) Kiedyś już szukałam dla izki :-)

tego drugiego rodzaju nie mogę znaleźć, natknęłam się na nie bardzo przypadkowo w sklepie. Mają dookoła obrazka ramkę, do której dopasowuje się klocki i daje to początek obrazka.
elementy w nich są takie, że jeśli klocek nie pasuje w dane miejsce, to go tam nie wsadzisz.

Dzisiaj poprosiłam Rafała, żeby kupił Lolce następne wzory tych puzzli (których linka podałam Ci w poprzednim poście), bo one są naprawdę świetne

ivka, ale te ramkowe też są piankowe?

Te których linka ja podałam są 24 - elementowe. Trudniejsze trochę :confused:ooooooo

To było pytanie ;-) myślałam, że są puzzle ramkowe kartonowe, ale jakiś inny niezwykły karton. Chodzi mi o to, że te cienkie kartonikowe jakoś nie chcą nam się układać, niefajnie się łączą ze sobą :happy2:

reklama
Do góry