reklama
K
KingaP
Gość
to nie takie Kasia, zaraz poszukam na allegro przykładowe i podrzucę linka :-) Kiedyś już szukałam dla izki :-)
K
KingaP
Gość
tego drugiego rodzaju nie mogę znaleźć, natknęłam się na nie bardzo przypadkowo w sklepie. Mają dookoła obrazka ramkę, do której dopasowuje się klocki i daje to początek obrazka.
elementy w nich są takie, że jeśli klocek nie pasuje w dane miejsce, to go tam nie wsadzisz.
Dzisiaj poprosiłam Rafała, żeby kupił Lolce następne wzory tych puzzli (których linka podałam Ci w poprzednim poście), bo one są naprawdę świetne
elementy w nich są takie, że jeśli klocek nie pasuje w dane miejsce, to go tam nie wsadzisz.
Dzisiaj poprosiłam Rafała, żeby kupił Lolce następne wzory tych puzzli (których linka podałam Ci w poprzednim poście), bo one są naprawdę świetne
ivka76
Fanka BB :)
My zaczęliśmy od takich piankowych, ale one Szyma irytowały.
Teraz mamy takie ramkowe 15elem. z Trefla - bardzo Szymowi pasują.
Teraz mamy takie ramkowe 15elem. z Trefla - bardzo Szymowi pasują.
K
KingaP
Gość
ivka, ale te ramkowe też są piankowe?
Te których linka ja podałam są 24 - elementowe. Trudniejsze trochę ooooooo
ivka76
ivka, ale te ramkowe też są piankowe?
Wiem, że są, ale one są zbyt miękkie, a tego Szym w układankach właśnie nie lubi.
K
KingaP
Gość
To było pytanie ;-) myślałam, że są puzzle ramkowe kartonowe, ale jakiś inny niezwykły karton. Chodzi mi o to, że te cienkie kartonikowe jakoś nie chcą nam się układać, niefajnie się łączą ze sobą
reklama
ivka76
My mamy takie 15elem, z Trefla i są świetnej jakości.