reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

reklama
Tereska - mały pomocnik domowy Ci rośnie - żelazko, odkurzacz :)

też sie zastanawiałam nad odkurzaczem, ale jakoś garaż to przebił :)

azik ....dokładnie :):)..........patryk nasladuje nas dosłownie na kazdym kroku ...ściera ..zamiata ...odkurza razem ze mna ...nawet ma swoja mała miotełke i szufelke .....no i zelazko tez juz dorwał i porysowal wiec stwierdzilam ze mu kupie takie same tylko zabawke:)

U nas w tym roku Gwiazdka będzie na słodko - obdarowujemy się wymyślnymi słodkościami, a typowe prezenty dostanie tylko jedyne dziecko w rodzinie, czyli Szymon.

Stwierdziliśmy, że dość już tej pogoni za prezentami, które i tak nie zawsze cieszą. No, a ze słodkości zawsze każdy się cieszy :-)

fajny pomysł!!!

Piotrek dostanie ode mnie zestaw do picia yerba mate :-) + oryginalne herbaty w różnych smakach ;-)

Krzymek dostanie autostradę z Wadera :-) - już był ciekawy co to za pudełko :-D

mama Piotrka dostanie broszkę w kształcie róży z bursztynem, tata - skarpetki lub rękawiczki bo to zawsze towar deficytowy :-); moja mama - mega pakę Bodymaxu, a tata - koszulkę "super dziadek";
moja siostra dostanie kalendarz z rysunkami Tylkowskiego, a jej mąż książkę:-);

Piotrka rodzeństwo dostanie kosmetyki i jakieś komputerowe sprawy :-)

ale się tego nazbierało :-) - całe szczęście mam już prawie wszystko :happy2:

tereska - a jakie jto firmy sprzęciochy? podaj jakieś linki

moj patryk tez do tych nalezy co orginałami sie tylko chcą bawic ....ale te zabawki u mnie przeszły bo odkurzacz jest dosłownie identyczny jak moj ....a zelazko mam nadzieje tez sie sprawdzi .....

odkurzacz jest fajny bo swieci i buczy i jak prawdziwy tylko nie ma kabla i wtyczki........

Patryka sprzęcior:)
JCPenney : Dirt Devil® Vacuum

a tutaj dla porównania mój odkurzacz :)
Dirt Devil Product Detail

a zelazko jeszcze do mnie nie dotarło ale zamowiłam takie...podobno tez swieci ...spyskiwacz wody ma itp
Amazon.com: Braun Plastic Toy Iron: Toys & Games

reklama
Do góry