hmm, nie wiem, ja za 3 rolki ladnego ozdobnego papieru i 5 kolorowych torebek (ale nie z uszami) zaplacilam 6 zl , w Auchan. Nie wydaje mi sie to duzo Starczy na wszytkie prezenty. Ola za to robi do kazdego prezentu ladna ozdobe choinkowa.
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
zamówiłam na allegro kubki ze zdjęciami Agatki, kubki dzisiaj dotarły na miejsce, ale w firmie do paczki włożyli paragony za zakupy, ktoś błysnął jak nie wiem co - a wiedzieli, że to na prezent - wrrrrrrrrr
rodzice i siostra zachwyceni prezentami każde z nich ma inne zdjęcia Agatki - prześcigali się kto ma ładniejsze
rodzice i siostra zachwyceni prezentami każde z nich ma inne zdjęcia Agatki - prześcigali się kto ma ładniejsze
K
kasiula matula
Gość
Osinko swietny pomysl ja pod choinke zamowilam kalendarze na 2008 z emilka dla babć
koga
Mama Maksa i Julka
osinko! kasiula! - super pomysły!
a my byliśmy na spotkaniu z Mikołajem wczoraj - i było REWELACYJNIE - byłam taka dumna i wzruszona patrząc na Maksa, że aż mi się łezki w oczach kręciły - Maks był zachwycony, tańczył, bawił się, rysował, aplikantki grały na gitarze i śpiewały więc Maks był nimi oczarowany, oczywiście popisywał się strasznie jak to Maks
oj widzę, że przydałyby mu się takie spotkania z dziećmi
a my byliśmy na spotkaniu z Mikołajem wczoraj - i było REWELACYJNIE - byłam taka dumna i wzruszona patrząc na Maksa, że aż mi się łezki w oczach kręciły - Maks był zachwycony, tańczył, bawił się, rysował, aplikantki grały na gitarze i śpiewały więc Maks był nimi oczarowany, oczywiście popisywał się strasznie jak to Maks
oj widzę, że przydałyby mu się takie spotkania z dziećmi
ivka76
Fanka BB :)
Jeśli szukacie firmy robiącej kalendarze to polecam | FOTTO | - fotoksiążka, fotoksięga - Niepowtarzalny Prezent!
Robiłam już u nich w ubiegłym roku i są naprawdę genialni. W tym roku tez już zamówiłam i czekam na przesyłkę.
Robiłam już u nich w ubiegłym roku i są naprawdę genialni. W tym roku tez już zamówiłam i czekam na przesyłkę.
K
kasiula matula
Gość
FOTO PREZENT kalendarz 13-str. A4 Twoje zdjęcia ! (279738405) - Aukcje internetowe Allegro
wzór 3 jest super bo wszystkie akcenty dziecięce ale szukajcie na allegro jest tego sporo
FOTO KUBEK KUBKI Z TWOIM ZDJĘCIEM,NAPISEM,LOGO (275215841) - Aukcje internetowe Allegro
i takie kubeczki wzięłam najtańsze ale mi sie podoba
wzór 3 jest super bo wszystkie akcenty dziecięce ale szukajcie na allegro jest tego sporo
FOTO KUBEK KUBKI Z TWOIM ZDJĘCIEM,NAPISEM,LOGO (275215841) - Aukcje internetowe Allegro
i takie kubeczki wzięłam najtańsze ale mi sie podoba
ja juz pare razy robilam kalendarze i kubki ze zdjeciami Oli, wiec w tym roku u mnie to odpada
Koga- Ola tez zaczyna sie popisywac przy obcych- dzisiaj cuda wyczyniala jak przyszla moja uczennica w koncu po wielu piskach, bieganiu, robieniu minek powiedziala" Kasia, baba oć" - czyli Kasiu choć na bajkę bo akurat zaczynala sie dobranocka.
Koga- Ola tez zaczyna sie popisywac przy obcych- dzisiaj cuda wyczyniala jak przyszla moja uczennica w koncu po wielu piskach, bieganiu, robieniu minek powiedziala" Kasia, baba oć" - czyli Kasiu choć na bajkę bo akurat zaczynala sie dobranocka.
reklama
ivka76
Fanka BB :)
U nas Mikołaj był dziś...
Szymon zachwycony, a i sam MIKIEJEŃ, jak mówi Szymon, był naprawdę świetny.
Poza prezentami, o których pisałam wcześniej Szymeś dostał drewnianego łosia na biegunach (tego z Ikea). I powiem Wam, że widziałam tego łosia w sklepie i doszłam do wniosku, że nie spodoba się małemu. A tu się okazało, że istne szaleństwo...
Fotki ze spotkania z MIKIEJENIEM będą niebawem na blogu.
Szymon zachwycony, a i sam MIKIEJEŃ, jak mówi Szymon, był naprawdę świetny.
Poza prezentami, o których pisałam wcześniej Szymeś dostał drewnianego łosia na biegunach (tego z Ikea). I powiem Wam, że widziałam tego łosia w sklepie i doszłam do wniosku, że nie spodoba się małemu. A tu się okazało, że istne szaleństwo...
Fotki ze spotkania z MIKIEJENIEM będą niebawem na blogu.