reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

reklama
osinka, widzę ,że podobne pomysły mamy. Ja zamówiłam też kubki, a dla dziadka Młodej sama zrobię koszulkę ze zdjęciami:happy2:

A co do prezentów....część mam (i super) tylko do mojego dziecka chyba Mikołaj nie dojdzie na czas....zakodowałam sobie kwiatki do wanny do podlewania i poszukuję....może kiedyś znajdę.
A po prezenty wybieram się w weekend...Młoda z tatą a ja na zakupy:happy2::happy2::happy2:

Prezenty Mikołajowe zapakowałam - postanowiłam w tym roku nie nabijać kieszeni producentów świątecznych gadżetów i nie kupiłam ani jednego arkusza papieru na prezenty i ani jednej torebki prezentowej! Nasze prezenty będą w tym roku zapakowane w... szary papier ozdobiony kolorowymi stempelkami :-) Takie szare stempelkowe papiery produkuję od wczoraj z Szymonem.

Zapakowałam też część pierniczków - w celofan z brokatową nitką, bo jeszcze przed szpitalem chcę odwiedzić znajomych z życzeniami świątecnymi. Potem to raczej zbyt wiele nie pogadam :eek:

Podoba mi sie ten pomysl na wlasnoreczne przygotowanie opakowan do prezentow- tym bardziej ze "gotowe" torebki osiagaja takie ceny w sklepach ze czasami koszt torby rowna sie kosztowi prezentu:rofl2::no:
Ja z prezentami swiatecznymi jestem daaaleko w lesie-na razie podnosimy sie po prezentach mikolajowych dla 3 dzieci -Jasiowi jeszcze na mikolaja niczego nie kupilismy-nie bylo za co :no:

asioczek! jakiego krecika?!?!?! błagam pisz tu szybko gdzie kupiłaś, a najlepiej dawaj zdjęcie! Agatka uwielbia krecika czeskiego - bajkę

Osinko kupilam oryginalnego czeskiego krecika bedac co prawda na Slowacji, ale znalazlam tam caly wielki krecikowy sklep. Zdjecie jak zrzuce z aparatu wrzuce na watek zdjeciowy. nasz krecik ma jakies 23 cm wysokosci wiec niewielki.
Czeskie kreciki widzialam na allegro.

Dziewczyny ja juz podalam na watku "Jak samopoczucie......" linka do rzeczy ktore szyje moja sasiadka w Polsce , tylko ze tylko dla chlopczykow.(Sama ma blizniaczki i trzecia corke:-)) Ale podaje tu bo moze ktoras z Was bedzie zainteresowana przed swetami

Moja strona - Aukcje internetowe Allegro

Ona jest naprawde w porzadku wiec polecam.

A ja to nie mam na razie glowy do prezentow, na razie ustalilam ze choinka bedzie na zewnatrz od strony kuchni mamy troche trawnika to ja tam postawimy, tylko musze przekonac meza .

Ja dzis bylam na zakupach mikolajkowych i Brianek na mikolaja dostanie kurtke szalik i czapke z Adamsa pomyslalam ze to dobry pomysl poniewaz maly zabawek ma:-)a wlasnie ostatnio mu pare rzeczy z garderoby brakowalo:sorry2:
Jutro mu to pokarze wiec pewnie bedzie sie przegladal pare razy w lustrze tak zawsze robi jak ma nowy ciuch:blink::laugh2:

reklama
Do góry