reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

reklama
domek dostałam w pomyłce zamiast klocków edu - im sie już nie opłacało płacić za przesyłkę wiec mi zostawili :p

samochodziki tez mam to tego mam garaż potrójny (fajny) i garaż ten na małe autka + klocki mini

jaka wielka paka do mnie przyszła :)

Ja wczoraj zamówiłam
w sklepie wadera zabawki:

dla Antosia zestaw autek wadera Kid cars Wader zabawki duży wybór artykułów zabawkowych dla dzieci.

dla synka Kuby siostry i zarazem chrzesniaka- tor dla samochodzików 4,5 m Wader zabawki duży wybór artykułów zabawkowych dla dzieci.

dla córeczki Kuby siostry domek edukacyjny Wader zabawki duży wybór artykułów zabawkowych dla dzieci.

w agito.pl
dla mojego brata pokrowiec na aparat Agito - Sklep internetowy

na allegro
dla teściowej dzbanuszek do herbaty HERBACIANY DZBANEK ESCHENBACH (265645352) - Aukcje internetowe Allegro

pozostały mi do obkupienia moja Muter, babcia oraz Kuby siostra , i zona zmarłego dziadka ciocia Iza...Antosiowi chcemy cos dokupic i sami sobie także coś zakupimy
Acha
w merlin.pl

dla Kuby szwagra książka ..najnowsza S.Kinga Martwa strefa - Stephen King - Merlin.pl

dla teścia ksiązka historyczna 50 wodzów którzy zmienili świat
50 wodz

My na Mikołajki nie poszaleliśmy z prezentem dla córki :wściekła/y: Kupiłam jej rajstopki, mama kolorowy znikopis (hit), a moja sis zestaw gumek do włosów, bo Karola śmiga w kiteczkach i wszyscy się nią zachwycają w tym wydaniu :-D

Kinga - Krzymek dostał szlafrok na Mikołajki - wygląda jak mały lord i jest baaaardzo zadowolony jak mu sie go zakłada :-D

Ola napisala ze mna list do Mikolaja. No, moze napisala to za duze slowo:-D Ja napisalam : "List do" a Ola nakleila naklejke z Mikolajem, Potem ja napisalam:
Ola prosi o:
1-
2-
3-

A przy numerkach Ola przykleila naklejki przedstawiajace to co chce dostac, czyli:
1-duza pilke (nie mam pojecia dlaczego:szok:, )
2- teletubisia Po
3-konika

Pilke babcia kupi, Po moja siostra, czyi chrzestna Oli, a ja juz kupilam lego duplo "stajnie" Sa tam 3 koniki.. W Auchan 117 zl, ale akurat dostalam ze szkoly bony i znizke na zabawki w Auchan, wiec zaplacilam 100 zl, i to bonami.
Prezent juz zapakowany. Ola lubi Duplo, ma male pudelko "Zoo" i bardzo chetnie sie tym bawi.:-)

reklama
U nas w tym roku Gwiazdka będzie na słodko - obdarowujemy się wymyślnymi słodkościami, a typowe prezenty dostanie tylko jedyne dziecko w rodzinie, czyli Szymon.

Stwierdziliśmy, że dość już tej pogoni za prezentami, które i tak nie zawsze cieszą. No, a ze słodkości zawsze każdy się cieszy :-)

Do góry