reklama
viola30
marcowa mama'06 Entuzjast(k)a
u nas w walbrzychu w auchanie byl konik bujak ale chyba ze 200zł kosztowal i a drugi byl kucyk 1600 bagatela:-)
ivka76
Fanka BB :)
U nas w "Bajce" koników zatrzęsienie - w rozmiarach i kolorach jakie tylko do głowy przyjdą. Cen dokładnych nie pamiętam, ale mnie nie poraziły, więc musiały być przystępne.
w tesco jakaś tandeta; w sklepie z zabawkami, w którym byłam poniżej 200zl nie schodzą ; nie bardzo mogę tak latać po sklepach, bo to większa wyprawa z Krzymkiem - mieszkam pod W-wą - stąd ten problem:-(
chciałabym wydać max 150zl
chciałabym wydać max 150zl
ivka76
Fanka BB :)
Szkoda, że wcześniej nic nie pisałaś - byłam w tej "Bajce" w ubiegłym tygodniu, mogłam pstryknąć fotkę, wybrałabyś coś, a ja bym Ci wysłała.
Teraz niestety już się tam nie wybiorę, bo mam małe problemy z samochodem, no i czekam na ten nieszczęsny zabieg.
Teraz niestety już się tam nie wybiorę, bo mam małe problemy z samochodem, no i czekam na ten nieszczęsny zabieg.
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
zamówiłam dla Dziadków pod choinkę i dla siostry na urodziny kubki ze zdjęciami i dedykacja od Agatki, mam nadzieję, że im się spodobają ;-)
reklama
asioczek
Fan(ka)
Maja dostała ostatnio farby do malowania do kompletu jest zestaw gabek do wykonywania stepli. Dzisiaj musze isc dokupic farbek bo juz pierwsza partie wymalowalysmy.
Wczoraj malowalysmy wlasnorecznie laurke dla niani zabawa przednia - straty nie za duze bo farba spieralna i zmywalna. Dla mam lubiacych takie zabawy polecam.
Ostatnio z delegacji przywiozlam maskotke krecika caly czas sztuki odgrywa.
Wczoraj malowalysmy wlasnorecznie laurke dla niani zabawa przednia - straty nie za duze bo farba spieralna i zmywalna. Dla mam lubiacych takie zabawy polecam.
Ostatnio z delegacji przywiozlam maskotke krecika caly czas sztuki odgrywa.