reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

szukam koników bujanych bez rżenia i innych dźwięków - jakbyście natrafiły przypadkiem to dajcie znać :-)

reklama
U nas w "Bajce" koników zatrzęsienie - w rozmiarach i kolorach jakie tylko do głowy przyjdą. Cen dokładnych nie pamiętam, ale mnie nie poraziły, więc musiały być przystępne.

hm...tylko wrocław trochę nie po drodze :-)

Poznań ew. może być, bo Piotrek jest tam na szkoleniu :-)

w tesco jakaś tandeta; w sklepie z zabawkami, w którym byłam poniżej 200zl nie schodzą :szok:; nie bardzo mogę tak latać po sklepach, bo to większa wyprawa z Krzymkiem - mieszkam pod W-wą - stąd ten problem:-(
chciałabym wydać max 150zl

Szkoda, że wcześniej nic nie pisałaś - byłam w tej "Bajce" w ubiegłym tygodniu, mogłam pstryknąć fotkę, wybrałabyś coś, a ja bym Ci wysłała.

Teraz niestety już się tam nie wybiorę, bo mam małe problemy z samochodem, no i czekam na ten nieszczęsny zabieg.

moi rodzice kupili w sellgrosie w Poznaniu - może jeszcze są:happy2:

w Auchan też widziałam podobne - bezdźwiękowe:tak:

zamówiłam dla Dziadków pod choinkę i dla siostry na urodziny kubki ze zdjęciami i dedykacja od Agatki, mam nadzieję, że im się spodobają ;-)

reklama
Maja dostała ostatnio farby do malowania do kompletu jest zestaw gabek do wykonywania stepli. Dzisiaj musze isc dokupic farbek bo juz pierwsza partie wymalowalysmy.
Wczoraj malowalysmy wlasnorecznie laurke dla niani zabawa przednia - straty nie za duze bo farba spieralna i zmywalna. Dla mam lubiacych takie zabawy polecam.

Ostatnio z delegacji przywiozlam maskotke krecika caly czas sztuki odgrywa.

Do góry