reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

reklama
z tym tworzywem z jakiego sa zrobione macie racje przyznam sie ze je ogladalam i sa naprawde ciekawe ale chyba sie powstrzymam od takiego prezentu;-)

Kasia tez ogladalam ten program co do tych zabawek wydaje mi sie ze sa ok poniewaz jak dziecko chodzi to i tak wklada do buzki roznorodne rzeczy a piloty i teinnr tez nie sa z przeznaczeniami dla dzieci prawda

zgadzam sie z toba kjujik teraz jak emi zaczela raczkowac jest jak odkurzacz a ja tylko chodze i sprzatm zeby nic sie nie dostalo nieopowiedniego w ta buzke ale czasem sie zadarza

a gdyby kupic taka zabawke i wyparzyc moze nie bylaby szkodliwa
jaki w ogole wplywa na dziecko moze miec taka szkodliwa ,materia???

ja narazie nie kupuję Maksowi prezentu - ostatnio co kupiłam to mu zaraz dałam :-D :-D :-D :-D

chyba zamówię coś z allegro i poproszę, żeby tak wysłali żeby doszło we wigilię - bo jak przyjdzie wcześniej to na bank nie wytrzymam i dam Maksowi wcześniej:-D :-D :-D :-D

ja tez sie pod tym podpisuje. co kupimy nowego to od razu pokazujemy Zuzi bo nie wytrzymujemy i ona sie tym zaczyna bawic :tak: :tak: :tak: wiec prezentow na Mikolaja miala multum

Ja też sie pod tym podpisuje ......hehehehe ........teraz prezent pod choinkę schował M bo pewnie Kubas już by ją dawno miał

co do tych zabawek dla zwierzat - na nich wszystkich jest wyraznie napisane, ze nie wolno dawac ich dzieciom. Wiem, bo wielokrotnie kupowalam dla psow.

a my bylismy wczoraj w sklepie na "rozeznaniu" co ewentualnie podoba sie naszemu synkowi. i musze przyznac ze ma chlopak gust ;-)
wybral sbie rybke Nemo- ta co rusza buzia i pletwa i wydaje jakies dzwieki, a potem tez chcial Teletubisia z ekranem. ;-)
normalnie w szoku bylismy bo troche drogie sa te zabawki, ale Bartek przynajmniej wie na co patrzec :-)

reklama
u Maksa też teletubiś wzbudził zachwyt w sklepie
... i ledwo powiedziałm o tym mamie to już go kupiła pod choinkę:-D

a my ubraliśmy już dziś choinkę, bo mój brat nam przywiózł i nie mieliśmy gdzie trzymać - jest wielka do sufitu i Maksowi niesamowicie sie podoba, ale już wie, że gałązek lepiej w łapce nie ściskać bo kłują;-)

Do góry