reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

reklama
A krzymek dostał szceniaka (nie wiadomo skąd, chyba kundel bury)... tak, tak - tylko ten ktoś kto go przyniósł nie zapytał nas wcześniej o zdanie, ani nas ani teściów, u których mieszkamy...no i jest problem co z nim zrobić....bo tu już są 3 psy....ale coś czuję,że zostanie....mimo wielu punktów przeciw temu....

a poza tym ubranka i zabawki

My wróciliśmy po świętach z górą prezentów - dosłownie! Szymek dostał:
- fotelik ramatti
- samochód pchacz z chicco
- bardzo dużo książeczek różnej wielkości i grubości
- karty memo z samochodami
- dżinsowe ogrodniczki
- sweterek i koszulę
- worek klocków
- mięciutką podusię
- dużą ciężarówkę z klockami

Dziadkowie po prostu poszaleli! Fotki z prezentami wkleję niebawem :)

dyskutowałam jeszcze z rehabilitantką na temet tego pojazdu co Szymek Ivkowy dostał - ale kazała sie wstrzymaćjeszcze z 2 m-ce, bo nie wiadomo jak będą pracowałay Piotrkowe kolana i stopy

kaśka ......stolik super.....i jestem pewna ze sie sprawdzxi .....ja mam dwa rozne i patryk je uwielbia ............tylko jak masz mozliwosc to poszukaj tanszych :)

Reaktywacja dawno nieczynnego wątku :-)

Dziewczyny czy do Waszych Maluchów przychodzi w tym roku Mikołaj?

Do nas przychodzi :-) A w związku z tym od jakiegoś czasu takie rozmowy u nas słychać:

MAMA: Szymonku, a kto niedługo do Ciebie przyjdzie?
SZYMON: Miłołaj
M: A co Mikołaj przynosi?
SZ: Plezenty
M: Jaki Szymonek musi być żeby Mikołaj dał prezenty?
SZ: Nemo rzeczny (Szymon grzeczny)
M: Kogo Szymon musi słuchać żeby Mikołaj przyszedł?
SZ: Nemo lucha mama a tata (Szymon słucha mamy i taty)

Dziecko teoretycznie wyedukowane odnośnie Mikołaja, zobaczymy jaka będzie reakcja na żywo.

nawet nie widzialam o istnieniu tego wątku :sorry2:

w mikołajki mamy imprezke mamusiek z uk wiec paczuszka od mikołaja osobiscie dana mysle ze wystarczy a pod choinke mam kilka pomysłów ale spedzamy świeta w polsce jak kupie cos fajnego ciezko bedzie potem zabrac do londynu tak wiec sama nie wiem

reklama
U nas dziś był mały wstęp do prezentów świątecznych - Szymonek dostał mebelki: stoliczek i dwa krzesełka, kupione w IKEA, zestaw Svala. Dziecko zachwycone :-)

Fotki mebelków z użytkownikiem możecie zobaczyć na blogu.

Do góry