reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Cześć wszystkim :) u mnie było poranne testowanie z powodu jutrzejszego sylwestra czy aby na pewno mogę się napić bo nadziei zbyt wielkich nie miałam a tu szok. Wracam już z labo czekam na wyniki. Do dwóch razy sztuka w grudniu drugi chyba szczęśliwy.
Przepraszam za otwartą klapę zdjęcie było robione w popłochu 🤣
Trzymam kciuki 💚

reklama
Jak dziś lub jutro dostanę, to i ja będę mieć dwie małpy, także @Brownie1992 , @Wika.00 piona. A powinnam dostać.
High Five Amy Poehler GIF

Cześć wszystkim :) u mnie było poranne testowanie z powodu jutrzejszego sylwestra czy aby na pewno mogę się napić bo nadziei zbyt wielkich nie miałam a tu szok. Wracam już z labo czekam na wyniki. Do dwóch razy sztuka w grudniu drugi chyba szczęśliwy.
Trzymam kciuki🌈!

I ja się prawie witam w nowym cyklu.
Temperatura znowu trochę w dół i pink jak zawsze bezkonkurencyjny - prawdę powie.... nie moge powiedzieć, ze zaskoczona jestem. Bo już wczoraj zamowiłam 6 pinkow na kolejny cykl po 3,17😁😁😁 ... Także nie mam po co rossmana dorabiać i placic po 14 zl za testy, dzisiejszy wynik 9 czy 10 dni po raczej nie pozostawia zludzeń, a easy mialy fabryczne, moze trafilam taką serię.
Kochana przykro mi, tule 💚

Wow jaka krecha, cionsz jak nic! Czekamy na bete tylko na przyklepanie 😁. Który cykl starań przypomnij proszę

Ostatnia edycja:
Kochana przykro mi, tule 💚
O dziwo nie mam doła, troszkę się podjarałam tymi cieniami, ale jakoś tak w rozsądnym stopniu.... jak to dziewczyny pisały, po ktorymś już cyklu człowiek stara się przedłożyć rozsądek nad emocje. Jest tyle nas na 31.12 zapisanych, ze ufam szczerze chociaż w połowę pozytywów.✌✌🍀🌈💕

reklama
Tak sobie myślę, czy jakby mi się tak owulacja jednak przesunęła i była nie 21.12 a tego 27.12 to czy ten progesteron w takim wypadku 8,57 byłby ok, czy się nie łudzić?

Do góry