reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Dziewczyny dopiero drugi raz testuje owulacje w sensie drugi cykl. Kilka dni temu użyłam tej całej aplikacji Premom ale nie wiem jak to najlepiej testować żeby mieć porównanie. Co myślicie o tych danych, bo już sama się gubię czy dobrze

Załączniki

• IMG_6726.jpeg
    IMG_6726.jpeg
    114,8 KB · Wyświetleń: 52
Dziewczyny dopiero drugi raz testuje owulacje w sensie drugi cykl. Kilka dni temu użyłam tej całej aplikacji Premom ale nie wiem jak to najlepiej testować żeby mieć porównanie. Co myślicie o tych danych, bo już sama się gubię czy dobrze
tam się coś powtarzało tutaj już wykasowałam

Załączniki

• IMG_6727.jpeg
    IMG_6727.jpeg
    125,7 KB · Wyświetleń: 28

tam się coś powtarzało tutaj już wykasowałam
Testuje się to pierwszego pozytywnego testu. Apka premom troche wymusza zrobienie jeszcze jednego zeby wykryć peak. Jak dla mnie byl 21.12.
Pozniej już nie ma sensu robić testow ;)

Testuje się to pierwszego pozytywnego testu. Apka premom troche wymusza zrobienie jeszcze jednego zeby wykryć peak. Jak dla mnie byl 21.12.
Pozniej już nie ma sensu robić testow ;)
No właśnie mówię a zrobię dziś No i tez takie mocniejsze krechy ale nie wiem może machnę jeszcze wieczorem albo jutro rano żeby już zobaczyć czy spadło🤷‍♀️

No właśnie mówię a zrobię dziś No i tez takie mocniejsze krechy ale nie wiem może machnę jeszcze wieczorem albo jutro rano żeby już zobaczyć czy spadło🤷‍♀️
To czy spadnie nic Ci już nie powie ;) przyjmuje się ze owulacja jest 24-36h po peaku. Ale u mnie np jak mialam raz monitoring wyszlo ze byla po jakos po 12h - bardzo indywidualna sprawa.
Nie masz pcos ani nic takiego?

Ja dopiero pierwszy miesiąc testuje z testami owulacyjnymi i wygląda to tak 😉 bardzo ładnie się pokazały kreseczki

Załączniki

• 20221223_074935.jpg
    20221223_074935.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 82
To czy spadnie nic Ci już nie powie ;) przyjmuje się ze owulacja jest 24-36h po peaku. Ale u mnie np jak mialam raz monitoring wyszlo ze byla po jakos po 12h - bardzo indywidualna sprawa.
Nie masz pcos ani nic takiego?
na ostatniej wizycie ginekolog sprawdził mnie w tym kierunku i mówił ze nie mam wiec póki co wierze. Na nieszczęście sex był tylko 19 i 20 grudnia i dzis, także chyba nici bo akurat 21-22 się nie udało🤷‍♀️ehh

reklama
Do góry