reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Super, to trzymam kciuki ✊✊🍀. Który cykl starań?
czwarty, ale pierwsze trzy były totalnie na luzie. Dopiero od tego cyklu zaczęłam robić testy owulacyjne, monitoring, więc mam większe nadzieje że może coś z tego będzie. Niestety mój tryb życia trochę utrudnia planowanie ciąży - dużo stresu, praca w nocy - i mam objawy że to też może wszystko utrudniać ☹️

reklama
czwarty, ale pierwsze trzy były totalnie na luzie. Dopiero od tego cyklu zaczęłam robić testy owulacyjne, monitoring, więc mam większe nadzieje że może coś z tego będzie. Niestety mój tryb życia trochę utrudnia planowanie ciąży - dużo stresu, praca w nocy - i mam objawy że to też może wszystko utrudniać ☹️
Z jednej strony może utrudniać, z drugiej strony niektórzy mają idealne warunki i nic z tego nie wychodzi, więc wszystko jest możliwe 💚.

@LadyCaro , chciałabym Cię wyściskać.
Bardzo mi smutno i przykro, jednocześnie mam nadzieję, że gdy już porobisz badania, to będziecie z mężem krok dalej.
Plan z odwiedzeniem lekarza zaraz po otrzymaniu wyników histero to dobry plan.

Popieram z dalszą diagnostyką i jestem z Tobą całym 🤍.
Trzymaj się, dziewczyno!
Sad Cheer Up GIF by Movistar+

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny! ☺️
Podczytuje Was od dłuższego czasu, ale dopiero zaczynam starania więc przynajmniej się przywitam 😎.

@LadyCaro przytulam. Kibicowałam od wczorajszego testu.
Co do krwawienia u mnie było totalnie bezbolesne tylko długie.

Dziewczyny trzymam kciuki za Was mocno 🥰

I pytanie. Jak wstawicie te zajebistee giffy? Tyle jestem na tym forum i nie wiem 🤦‍♀️

Nie zapisałam się w tym miesiącu na testowanie ani nie udzielam się w tym wątku, z powodu dużych zawirowań w moim życiu.
Nie mniej Twój wątek @LadyCaro śledzę zawsze, bo jesteś dla mnie autorytetem w staraniu się i byciu dzielna ❤️ ogromnie mi przykro, ze to Cię teraz spotkało, ale tak jak pisałaś gdzies dalej teraz, to znak, ze jednak się udało, nie skończyło pozytywnie ale - da się. Trzymam za Ciebie kciuki i z całego serca życzę, kolejnych kresek tym razem takich które dotrwają do samego końca. Zasługujesz na to ❤️

reklama
Do góry