królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Ku............wa fa nie zgadzam się na to
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ku............wa fa nie zgadzam się na to
O nie bardzo mi przykro
Słuchaj, to jest znak, że słońce wyjdzie zza chmur dla Was.Powiem Wam, że mi też przykro, ale mój maż zapłodnił mnie pierwszy raz w życiu. Jednak się da... chce mi się płakać i ze smutku i ze szczęścia z drugiej storny.
Wiem, ze to w gruncie rzeczy żaden powód do radości, ale mimo wszystko - wspaniale, ze coś się ruszyło!!! Znaczy, ze nie jesteście bezplodni! wszystko co zrobiłaś, żeby poprawić nasienie męża - zadziałało teraz walcz z nową energią i nową nadzieją może w tym cyklu po histero jeszcze wszystko tam było zbyt świeże, może w kolejnym będzie już sukcesPowiem Wam, że mi też przykro, ale mój maż zapłodnił mnie pierwszy raz w życiu. Jednak się da... chce mi się płakać i ze smutku i ze szczęścia z drugiej storny.
Również bardzo mi przykro, że to biochem.Powiem Wam, że mi też przykro, ale mój maż zapłodnił mnie pierwszy raz w życiu. Jednak się da... chce mi się płakać i ze smutku i ze szczęścia z drugiej storny.