reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Tak, masz zupełną rację. Z drugiej strony pojawiają się myśli: a co jeśli z każdą kolejną ciażą stanie się to samo.
Myślę, czy może ja mam coś z tym endo nie tak, bo od 2 miesiący nie mam plamień. Moze na tej histero coś siadło,a może ta meta pomogła?
Metę chyba bierzesz od lipca prawda?
A wyniki z histero? Jeszcze nie dostałaś? Bo ja nie kojarzę żebyś wrzucała

reklama
Ja myślę, że to mój pierwszy biochem, bo jak miałam fałszywki to tylko jeden test miał cienie, a teraz aż 3.
Narazie muszę to przetrawić. Będę ronić pewnie w święta. Mogę o tym mówić jak o poronieniu? Czy to po prostu ciąża biochemiczna?
Możesz mówić o tym i myśleć jak chcesz i jak czujesz, ja swój biochem traktuję jak poronienie, złamało mnie to na dobry rok. Wszystkie Twoje uczucia są teraz na miejscu.
Teraz prawdopodobnie dostaniesz w ciągu 2-3 dni normalnego krwawienia.

akurat na święta, wspaniały czas 😅
Kurde, ale mi przykro, że jeszcze w takim terminie Ci to wypadło... Wysyłam Ci mentalne głaski-przytulaski...

Jest szansa, że zmianami odblokowaliście coś w waszych organizmach i teraz samo poczęcie jest jak najbardziej możliwe. Zrobisz te badania, o których piszą dziewczyny, to będziesz miała więcej danych o całej sytuacji. A może kolejny cykl będzie po prostu szczęśliwy, bo tak :)

reklama
@LadyCaro mam nadzieję, że wyjdzie niedługo dla Ciebie tęcza, że to tylko schodek który musisz przeskoczyć, bardzo przykro mi, że się nie udało, jakoś tak wewnątrznie mi smutno, bo miałam nadzieję, że będziesz następna iskierka, która ociepli nam te święta, bo życzę Ci z całego serducha. Liczę, że dojdziecie co jest przyczyną i będzie dobrze, będę trzymać kciuki za Ciebie. Zrób coś dla siebie dobrego, jak masz doła wypłacz się, wykrzycz, zrób cokolwiek byle te emocje upuścić.

Do góry