reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ale mnie zjebała aż mi głupio !
Trzonowanie wczoraj było 🤣 Poprawianie w weekend (mam nadzieję) więc masz racje nie może się nie udać 🤩
Jedynie jest mi przykro, że nie zostałam zaproszona do tajemnego zakonu testujących nowe metody leczenia 🤣🤣
jesteś w mniej tajemnym zakonie testującym szamanizm. Gdy nam się uda założymy instagrama Szamanizm Płodności i będziemy zarabiać kokosy. Więc muszę pilnować abyś miała odpowiednie nastawienie

A Inozytol jecie? Bo dopijam saszetki Infoemu, chce je po prostu zużyć i nie wiem czy dokupować czy to nie ma sensu. Jedynie co obserwuje po nim to mnie jajniki naparzają i w tym miesiącu mam duza ilość śluzu.
Ja cały czas żrę inozytol już dwa miesiące i tak mnie w tym cyklu napierdzielały jajniki, że zaczęłam myśleć co jest nie tak żeby tak bolało na początku cyklu, a tu nagle w 13dc na USG ujrzałam tak piękniusie jajeczko i puchate endo, że stwierdziłam po prostu, że one tak ciężko pracowały, że aż bolało, więc jedz kochana i niech ci produkuje same piękne jaja.
Aż ja się podjarałam jak własną ciąża 🤣
Ja też się jaram @Zazuu ciążą jak własną.
Szanowni Państwo,
W dniu dzisiejszym g*wno zrobię w robocie. Nie jest mi przykro, ponieważ byłam u gina, który wybadał w 11dc (po Clo) pęcherzyk dominujący 19x14 mm.
Dziękuję za uwagę, idę radośnie opierdalać się dalej 🥳🥳🥳
witaj siostro ma - ja się opierdzielam od wczoraj (usg i 21 mm pęcherzyk) i zamierzam co najmniej do świąt i czytam właśnie jakby tu wspomóc pękanie cudnego pęcherzyka i przy okazji jak nie zajechać starego :)

Nie wiem czy się łapię na tę grupę kontrolną, ale ja jem wit. E już dwa miesiące na dodatek razem z inozytolem i milionem innych supli w końskich dawkach, więc liczę do grupy zawyżającej statystyki w tym miesiącu ;P

jesteś w mniej tajemnym zakonie testującym szamanizm. Gdy nam się uda założymy instagrama Szamanizm Płodności i będziemy zarabiać kokosy. Więc muszę pilnować abyś miała odpowiednie nastawienie
w sumie @Zazuu jest moim pierwszym sukcesem. Mam dowód, że już kilka dni temu jej pisałam, że jej ciążę wyśniłam, więc już liczę te miliony.

Szanowni Państwo,
W dniu dzisiejszym g*wno zrobię w robocie. Nie jest mi przykro, ponieważ byłam u gina, który wybadał w 11dc (po Clo) pęcherzyk dominujący 19x14 mm.
Dziękuję za uwagę, idę radośnie opierdalać się dalej 🥳🥳🥳
ja wczoraj miałam taki dzień... pracy dużo, a ja siedziałam i oglądałam top model... no za chiny nie mogłam się zebrać. I teraz muszę nadrabiać...

Jakis optymisty ten grudzień! Wymarzone ciążę (kolejne w drodze jestem pewna), szamanizm i nadchodzący hajs

Ja z kolei zaczynam wierzyć że może jednak lekarze w UK mi pomogą. Mój lekarz wczoraj zadzwonił w sprawie wyników krwi i podwyższonego TSH i choć jeszcze nic nie wiadomo bo powiedział że musi skonsultować się z endykrologiem to czuję że może jednak nie powiedzą że super spoko te 4.6 do starań i coś jednak z tym zrobią 🙏🤞🙈

reklama
Do góry