reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ja cały czas żrę inozytol już dwa miesiące i tak mnie w tym cyklu napierdzielały jajniki, że zaczęłam myśleć co jest nie tak żeby tak bolało na początku cyklu, a tu nagle w 13dc na USG ujrzałam tak piękniusie jajeczko i puchate endo, że stwierdziłam po prostu, że one tak ciężko pracowały, że aż bolało, więc jedz kochana i niech ci produkuje same piękne jaja.

Ja też się jaram @Zazuu ciążą jak własną.

witaj siostro ma - ja się opierdzielam od wczoraj (usg i 21 mm pęcherzyk) i zamierzam co najmniej do świąt i czytam właśnie jakby tu wspomóc pękanie cudnego pęcherzyka i przy okazji jak nie zajechać starego :)

Nie wiem czy się łapię na tę grupę kontrolną, ale ja jem wit. E już dwa miesiące na dodatek razem z inozytolem i milionem innych supli w końskich dawkach, więc liczę do grupy zawyżającej statystyki w tym miesiącu ;P

A co jeszcze wcinasz? 🙂

Dzięki za wszystkie kciuki i radostki🥰
U mnie ten etap to jeszcze żaden sukces, jeszvze nie witam się z gąską.
Ale postaram się wierzyć, że tym razem zdążę opuścić ten wątek zanim będę musiała wracać 😂😅
Wybacz, że tak z czapy, bo czytam Was nielegalnie. Ale musisz wiedzieć, że z różnych miejsc płyną do Ciebie pozytywne myśli :) Wszystkiego dobrego, niech się dzieje pięknie ❤️

A jak się czujesz, jak beta?
bete zrobilam wczoraj. Ja czuje sie dobrze. Po za tym ze tsh poszybowalo mega mega w gore. Dzwonilam do endo kazala brac euthyrox 200 i zrobic badanie 9 stycznia.

Załączniki

• aaad0a9f-18ac-46b0-af36-8c29d93fd758.jpeg
    aaad0a9f-18ac-46b0-af36-8c29d93fd758.jpeg
    31,2 KB · Wyświetleń: 140
reklama
Do góry