reklama
Calineczka92
Fanka BB :)
A jak się czujesz, jak beta?Gratuluje mialo mnie tu nie bylć. Nie moglam ominać postow. Trzymalam za Ciebie kciuki zreszta jak za wszytskie z Was powodzenia. Nudnej ciaży
Brownie1992
Moderator
Ja cały czas żrę inozytol już dwa miesiące i tak mnie w tym cyklu napierdzielały jajniki, że zaczęłam myśleć co jest nie tak żeby tak bolało na początku cyklu, a tu nagle w 13dc na USG ujrzałam tak piękniusie jajeczko i puchate endo, że stwierdziłam po prostu, że one tak ciężko pracowały, że aż bolało, więc jedz kochana i niech ci produkuje same piękne jaja.
Ja też się jaram @Zazuu ciążą jak własną.
witaj siostro ma - ja się opierdzielam od wczoraj (usg i 21 mm pęcherzyk) i zamierzam co najmniej do świąt i czytam właśnie jakby tu wspomóc pękanie cudnego pęcherzyka i przy okazji jak nie zajechać starego
Nie wiem czy się łapię na tę grupę kontrolną, ale ja jem wit. E już dwa miesiące na dodatek razem z inozytolem i milionem innych supli w końskich dawkach, więc liczę do grupy zawyżającej statystyki w tym miesiącu ;P
A co jeszcze wcinasz?
Madriga
Wybacz, że tak z czapy, bo czytam Was nielegalnie. Ale musisz wiedzieć, że z różnych miejsc płyną do Ciebie pozytywne myśli Wszystkiego dobrego, niech się dzieje pięknieDzięki za wszystkie kciuki i radostki
U mnie ten etap to jeszcze żaden sukces, jeszvze nie witam się z gąską.
Ale postaram się wierzyć, że tym razem zdążę opuścić ten wątek zanim będę musiała wracać
Brownie1992
Moderator
Kurde nie wiem ja szczam bezpośrednio na patyk i nigdy nie miałam nawet cienia kreski na żadnym teścieMoczę w kieliszku tez przeszło mi przez myśl, ze może to przez to, ale pamietam, ze u Ciebie to działa odwrotnie
DobreMyśli
Ja jakbym spróbowała sikać na patyk to mocz leciał by wszędzie tylko nie tam gdzie trzeba dlatego jestem team kieliszekKurde nie wiem ja szczam bezpośrednio na patyk i nigdy nie miałam nawet cienia kreski na żadnym teście
Brownie1992
Moderator
No bo ciąż @Zazuu jest dla Staraczek jak wybór papieża dla katolikówTakie poruszenie, że aż wyobraziłam sobie scenę z Bridget Jones 3 gdzie wchodzę do studia i mówię na antenie "Zazu ma ciąż"
asiasiasia
bete zrobilam wczoraj. Ja czuje sie dobrze. Po za tym ze tsh poszybowalo mega mega w gore. Dzwonilam do endo kazala brac euthyrox 200 i zrobic badanie 9 stycznia.A jak się czujesz, jak beta?
Załączniki
reklama
Brownie1992
Moderator
Od tego cyklu też mam specjalny kieliszek ze względu na szamanizmJa jakbym spróbowała sikać na patyk to mocz leciał by wszędzie tylko nie tam gdzie trzeba dlatego jestem team kieliszek