reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Ja bym zmieniła laboratorium... Jestt to dla mnie tak dziwna sytuacja ze az nie chce mi się wierzyć.
Ja mam taką samą kreskę na pinku i liczę ze beta jest większa niż 1,4😅
Na zdjęciach standardowo jest dużo mniej wyraźna ale ogólnie to nawet jeśli beta faktycznie jest wyzsza to o czym to świadczy? Bo ja już zgłupiałam serio.

Załączniki

• FDBE3C5D-FD4B-4312-909D-251C54368DB4.jpeg
    FDBE3C5D-FD4B-4312-909D-251C54368DB4.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 101
Ej a mam pytanie bo na grafice od @Ceonis jest info żeby nie łączyć euthyroxu z magnezem ale ja w sumie powinnam tetaz dorzucić magnez no i pytanie czy jak będę brała magnez powiedzmy o 16 a euthyrox koło 7 to będzie git?

Ej a mam pytanie bo na grafice od @Ceonis jest info żeby nie łączyć euthyroxu z magnezem ale ja w sumie powinnam tetaz dorzucić magnez no i pytanie czy jak będę brała magnez powiedzmy o 16 a euthyrox koło 7 to będzie git?
Tak
„Żelazo zawarte w produkcie leczniczym Ascofer może utrudniać wchłanianie lewotyroksyny zawartej w produkcie leczniczym Euthyrox, dlatego zaleca się zachowanie odstępu czasowego pomiędzy przyjęciem obu leków.”

reklama
Do góry