reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Tak może być 😂😂😂
Ale przyznam, że mój Stary ma takie wyniki nasienia (miał jak się badaliśmy w 2021), że lekarz od niepłodności skwitował "wygląda jak wyniki supermana, nawet dawcy nie mają w Poznaniu takich" 😂
Więc chociaż to nam się udało bo inaczej to nie wiem
Twój stary to superhero o nazwie

SPERMAN 😁

Słuchaj panna. Wyjaśnijmy sobie coś. Jak te afirmacje o Tobie i o mnie i sikaniu w sylwestra mają zadziałać, to musisz skończyć z tym "jak się nie uda, to w następnym cyklu". Studiuje strony o szamanizmie i tam piszą, że takie myślenie to myślenie negatywne, które nie przyciąga zdarzeń, które chcemy przyciągać. Więc weź się ogarnij i żyj tak, jakby następnego cyklu miało nie być :> (no dobra, jakby miał być dopiero za 9 miesięcy)
Ale mnie zjebała aż mi głupio !
Trzonowanie wczoraj było 🤣 Poprawianie w weekend (mam nadzieję) więc masz racje nie może się nie udać 🤩
Jedynie jest mi przykro, że nie zostałam zaproszona do tajemnego zakonu testujących nowe metody leczenia 🤣🤣

Ja wiem ze zaraz mnie tu zjada że Cie straszę. Ale z tego co pamiętam jesteś po cc i masz niszę jak miała @pluto_nova więc zdecydowanie kontrolowałaby betę i już przy 1000 umówiłam się na USG
Zapisałam się na poniedziałek do gino na 11.15. Skoro beta wczoraj była 442 to myślę że do poniedziałku powinna być około 1000. Spróbuję zorganizować się tak żeby powtórzyć wynik dziś/jutro tylko pewnie w innym labo ale już trudno.
Tak się zastanawiam czy przypadkiem te plamienia nie wiążą się też z tą moją infekcją którą miałam leczyć po miesiączce która nie przyszła.
Dzwoniłam do mojej gino ale nie odbiera. Mam nadzieję że oddzwoni.

Załączniki

• Screenshot_20221216-093154_OneDrive.jpg
    Screenshot_20221216-093154_OneDrive.jpg
    162,1 KB · Wyświetleń: 80
Ja tam jem E rano, 75mg Acardu wieczorem :p
Jak lekarz każe mi się przerzucić na Fraxiparynę to najwyżej przestanę brać E ;-)
wiesz, ja myślę, że można wziąć niektóre rzeczy rano A drugie wieczorem, ważne, żeby nie brać razem, bo niektóre suple osłabiają leki i odwrotnie. Nie znam się na tyle, żeby Wam tu mówić co macie robić 😜

reklama
Do góry