reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
To pewnie przez te krople Vigantolu 😆

Tak może być 😂😂😂
Ale przyznam, że mój Stary ma takie wyniki nasienia (miał jak się badaliśmy w 2021), że lekarz od niepłodności skwitował "wygląda jak wyniki supermana, nawet dawcy nie mają w Poznaniu takich" 😂
Więc chociaż to nam się udało bo inaczej to nie wiem

Ja nie biorę witaminy E, psujesz mój nastrój 🤣
Ale zaczynam od kolejnego cyklu jak się nie uda w tym
Słuchaj panna. Wyjaśnijmy sobie coś. Jak te afirmacje o Tobie i o mnie i sikaniu w sylwestra mają zadziałać, to musisz skończyć z tym "jak się nie uda, to w następnym cyklu". Studiuje strony o szamanizmie i tam piszą, że takie myślenie to myślenie negatywne, które nie przyciąga zdarzeń, które chcemy przyciągać. Więc weź się ogarnij i żyj tak, jakby następnego cyklu miało nie być :> (no dobra, jakby miał być dopiero za 9 miesięcy)

Jezu wiem, ze mnie nie powinno tu być ale @Zazuu tak bardzo się cieszę i Ci gratuluje ❤️❤️❤️❤️❤️. Mam nadzieje, ze całe dobro, które nam tu wszystkim dałaś wróci do Ciebie ze zdwojona siłą. Może w postaci bliźniaków 😂❤️. Nudnej ciąży kochana!

Nie wiem czy bliźniaki mnie nie poskładają 😂😂😂😂
Starego na pewno, już by szukał paszportu😂😂😂

reklama
Do góry