Ceonis
Fanka BB :)
@Lady With Cats wpisz mi okres
czy 2 dc będzie ok na badania ?
czy 2 dc będzie ok na badania ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I to ta co ciśnie zawsze najbardziej o zdjęciaW chuja tnie jak zorro
Co! Nie ma spania dawaj tu zdjęcie testu !!!Ja śpię
No właśnie on szukał na każdym jajniku , nie wiem właśnie coś dziwnego totalnie. Z drugiej strony endo w 13dc 5-6 a w 21dc 3. Właśnie gdzieś się spotkałam z tym pojęciem LUF, muszę poczytaćdla mnie to w ogóle dziwna sytuacja. Miałam sytuację gdzie był pozytywny owulak, a owulacji wtedy nie było, bo po temperaturach było widać (owulacja była jakoś 5 dni później, temperatury to potwierdziły i przesunięty okres też), jeśli jednak temperatura poszła w górę to albo owulacja była, albo masz LUF. Mi raz dwóch lekarzy (mój był akurat na urlopie) też powiedziało, że owulacji nie było, skok temperatury był, zrobiłam wg temperatur proga 7dpo i owulacja normalnie była. Pytałam o to mojego lekarza i pokazywałam proga i mówiłam o wzroście temperatur jak co cykl gdy owulacja jest, to powiedział, że widocznie patrzyli na nie ten pęcherzyk. Byłam wtedy u babeczki na monitoringu, skupiła się na jednym pęcherzyku, który przed owulacją miał bodajże 17-18mm, a w międzyczasie ten musiał się zatrzymać i drugi go przerósł i z tamtego była owu, jak poszłam po owu sprawdzić czy pęcherzyk pękł, to ona patrzyła na tamten i mówiła, że owulacji nie było, bo tamten pęcherzyk ma 19,5mm i nie jest pęknięty. Poszłam do drugiego lekarza to skonsultować bo wzrost temperatur mi nie dawał spokoju i niech mi to wytłumaczy. Potwierdził to samo co tamta lekarka, że owu nie było i tamten pęcherzyk ma 19,5mm, a na pytanie o wzrost temperatury żeby mi to wyjaśnił, odpowiedział, że tak się zdarza i przepisał mi duphaston mimo, że widział moje prawidłowe wcześniejsze wyniki proga i wywróżył mi niedomogę
To widzisz sens w tym, żeby nie mierzyć cały cykl? U mnie dni które idę do biura by się wysypywały. Może jednak warto? Podeszłam do tego tak, że nie mierze i tak bo sie nic z tego nie dowiemAle możecie popatrzeć na wykres
Mam pominięte dużo dni ale ładnie temperaturka se skoczyła
Pięknie a gdzie obsikany test!O nie dodałam