Zazuu
Fanka BB :)
W sensie chodzi mi o to, że moja czwartkowo-piątkowa owulacja, daje dziecko urodzone 31.08/01.09
To zmienia postać rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sensie chodzi mi o to, że moja czwartkowo-piątkowa owulacja, daje dziecko urodzone 31.08/01.09
Znam ja jeszcze lubię lampę alladynaTak strasznie mnie to rozbawiło, że nie mogę zachować tego dla siebie.
- Kochanie świeci się jakiś dzbanekZnam ja jeszcze lubię lampę alladyna
Ooo pięknie, to widzę podobny okres starań mamy . Nudnej ciąży kochana15dpo, 8cs, 30dc
Jak się odważę na kolejną próbę to będę z TobąJa pierdziulam, do czerwca to ja tu zostanę sama
piękna, a Ty tu okres, okres pitu pitu... Trzymam kciuki za betę i proga, oby wszystko było w porządku, a ciąża była nudnaNie wytrzymałam, siknęłam na pinka jeszcze w celu potwierdzenia że bejbi test sie nie myli Zobacz załącznik 1474648
Ty tu nie pierdziulaj, Ty już masz dzieci, to wiesz co i jak w ciąży się robi, to Cię dopiszemy w czerwcu do naszego wątku wrzesniowo-pazdziernikowego, będziemy udawać, że taka mocno przenoszona ta ciąża będzie, że 15 miesięcy potrwa. Nikt się nie dowie.Ja pierdziulam, do czerwca to ja tu zostanę sama