reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
No niestety. W Mikołajki dowiedziałam się, że serduszko już nie pracuje. Dzień później wywołanie poronienia, zabieg i już było po wszystkim.

Strasznie, ale to strasznie mi przykro, że was to spotkało

Season 10 Hug GIF by Friends

Nie jestem dobra w zdjęcia, jest blado różowa🙈😱
Jest pewnie, że jest! A uwierz połowę co tu wstawiają cień cieni cienia to ja nic nie widzę, ja już się o wadę wzroku podejrzewam, ale u ciebie widzę, więc musi być! Gratulacje!!!
W Mikołajki dowiedziałam się, że serduszko już nie pracuje. Dzień później wywołanie poronienia, zabieg i już było po wszystkim.
Strasznie mi przykro i bardzo ci współczuję. Przesyłam pozytywne myśli do ciebie!
Zrobilam jeszcze jeden 25 i dodatkowo ta 10
Nareeeszcie. Ja nawet w poczekalni u ortopedy dziecięcego i jak jechałam po ekspresowej to patrzyłam czy w końcu sikasz czy nie ;P Gratulacje ogromne!!!

Edit. Z cyklu po chooy mi basen był... piecze mnie na dole, za tydzień owulacja. Zdążę przeleczyć dziadostwo nystatyną?

reklama
Do góry