asiasiasia
Fanka BB :)
W koncu moge sie napic hehehhehe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję! Marudo jedna tyle się na marudziło o plemnikach partnera i w ogóle , przeproś nasProsze bardzo
Gratulacje , jesteś w ciążyProsze bardzo
No niestety. W Mikołajki dowiedziałam się, że serduszko już nie pracuje. Dzień później wywołanie poronienia, zabieg i już było po wszystkim.
Teraz to już tylko wodyW koncu moge sie napic hehehhehe.
Cudowne wiadomości grudniowych kresek - teraz badajcie betę i trzymam kciuki ❄Zrobilam jeszcze jeden 25 i dodatkowo ta 10
Jest pewnie, że jest! A uwierz połowę co tu wstawiają cień cieni cienia to ja nic nie widzę, ja już się o wadę wzroku podejrzewam, ale u ciebie widzę, więc musi być! Gratulacje!!!Nie jestem dobra w zdjęcia, jest blado różowa
Strasznie mi przykro i bardzo ci współczuję. Przesyłam pozytywne myśli do ciebie!W Mikołajki dowiedziałam się, że serduszko już nie pracuje. Dzień później wywołanie poronienia, zabieg i już było po wszystkim.
Nareeeszcie. Ja nawet w poczekalni u ortopedy dziecięcego i jak jechałam po ekspresowej to patrzyłam czy w końcu sikasz czy nie ;P Gratulacje ogromne!!!Zrobilam jeszcze jeden 25 i dodatkowo ta 10
Przepraszaaaammmmmmmmn i kocham WasGratuluję! Marudo jedna tyle się na marudziło o plemnikach partnera i w ogóle , przeproś nas
Teraz przypomnij proszę który to cs?Przepraszaaaammmmmmmmn i kocham Was