reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ja jestem lew i też czasem muszę walczyć z samą sobą żeby być grzeczna w relacjach z innymi ludźmi 😆
Tylko on jest bardzo niegrzeczny, jednocześnie uważając, że jego racja jest najważniejsza.

Moja mama przez niego straciła dwie przyjaciółki🤷🏻‍♀️.
Można napisać, że to znaczy, że nie były przyjaciółkami, ale…no ja bym chyba też na ich miejscu tak postąpiła.

reklama
Ja bym chciała właśnie Ryby i Raka - nie znam żadnych, ale według wróżków powinnam się z nimi najlepiej dogadywać.

Nie chciałabym bliźniąt - moja matka, w ogóle się nie dogadujemy, byk i panna (mój brat i moja córka) bo jesteśmy totalnie różni i z dogadywaniem się jest ciężko. Skorpion - oprócz siebie mam jeszcze 2 w domu i też bywa ciężko :D

Z osób, które znam najlepiej się dogaduję z koziorożcem, ale np. obie te osoby miały ciężko w życiu więc nie wiem czy chcę by tak dziecko miało :D

Dobra - jako że jakoś u mnie spokojniej i a odpuszczenie słabo mi idzie to @Lady With Cats poproszę o zapis na 16.12 - będę robiła betę więc dam znać pewnie dopiero wieczorem :)
ja jestem rybka ale całe szczęście nie obrażam się o byle 💩😂😂😂

reklama
Do góry