eMeczk@
Fanka BB :)
piona! Tez nie wiemJa totalnie nie wiem o czym Wy mówicie jak rozmawiacie o znalach zodiaku nawet nie wiem spod jakiego jest mój mąż
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
piona! Tez nie wiemJa totalnie nie wiem o czym Wy mówicie jak rozmawiacie o znalach zodiaku nawet nie wiem spod jakiego jest mój mąż
Laski czemu nikt nie chce lwa?
Nie duś w sobie złych emocjiLepiej żebym ja nie odpowiedziała
Bo mój opa jest lwem i to bardzo trudny typ.Laski czemu nikt nie chce lwa?
U mnie to samo, ja skorpion mąż byk, ja ekstrawertyk ciagle muszę gdzieś wychodzić w weekendy, on domator i jakoś się dogadujemyJa Skorpion moj maz byk. Dogadujemy się niezle, mamy czesc wspólnych rzeczy, czesc nie ale jakoś się to nam dobrze laczy. Poza tym ze ja jestem punktualna, a on w wiecznym niedoczasie.... Nawet jak mu podam czas pol godziny wczesniejszy - i tak się spozni.
Ja się zawsze dobrze ze Strzelcami , Bykami i skorpionami dogadywałam. Z dzieckiem miko gadania wszystko mi jedno jaki znak, byleby w końcu jakies bylo.
Ja jestem lew i też czasem muszę walczyć z samą sobą żeby być grzeczna w relacjach z innymi ludźmiBo mój opa jest lwem i to bardzo trudny typ.
Wiesz, krzyczy do swojego 10 lat starszego sąsiada.
Jak mu ktoś nie przypasi, to mu powie, że go nie lubi. I nie ma zmiłuj- nie przełamie się.
to mój stary powinien być lwem, a nie Panną jak tu czytamJa jestem lew i też czasem muszę walczyć z samą sobą żeby być grzeczna w relacjach z innymi ludźmi