reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
elo!
@Pepe88 gratulacje! Trzymam kciuki za przyrost.

Mnie boli dziś jajnik, który mnie bolał w owulacje, jest jakieś 2dpo więc właśnie się zapłodniło na pewno i zaraz będzie się dzieliło i szło jajowodem 😂

Co do wszelkich dermatologicznych problemów to ja mam 2: wieczny rumień przy nosie co bym nie robiła (nie wiem czy to podrażnienie czy nie, ale niezależnie jaką pielęgnację stosuję to jest) i strasznie suche usta. Ale takie, ze skóra mi złazi, no nie są to normalnie spierzchnięte usta.
W końcu się zmotywowałam, żeby się wybrać z tym do dermatologa ale wizyta 20 grudnia xD ah ten medicover

I ty nie nosisz okularów?
Wow... ja mam -4.5 plus lekki astygmatyzm w 1 oku i serio jestem slepa bez okularów. Na codzień noszę soczewki, juz jak 2 skóra sa dla mnie. Myslalam o laserowej korekcji, ale jak dziewczyny pisaly - okulista mi powiedział że po ciąży i porodzi to może znowu polecieć i nie wiadomo jak bardzo. A potem moze byc tak ze jiz nie bede mogla nosić soczewek tylko okulary. Wiec odłożyłam to na razie.

Nie bo jestem je*nięta. Co niedowidzę to sobie wymyślę xD

Z tego co kojarzę to większość klinik ma wpisane w umowie, że po korekcji nie można zajść w ciążę przez rok albo dwa inaczej w razie cofnięcia się wady nie przysługuje reklamacja i klinika nie zrobi korekty.
Omg to nie wiedziałam bo ja w dzieciństwie podleczylam moja wadę wzroku i teraz mam 0,5 na plusie i pingle mogę robić będę chciała ale na tą chwilę nie chce rozleniwić oczu tymi połówkami
Robiłam depilację laserową i nie pomogło😅.
Za to polecam wszystkim, bo to wygoda.
Depilacja Bożeny to była zawsze gehenna.

Ej, ale może umówię się na utrwalenie i nie dotrwam🤔.
To jest jakiś pomysł.
Depilacja Bożeny jeszcze przede mna😎
Dziewczyny czy tu według was był ten pik? Przez weekend odpuściłam testowanie ale starania intensywne. Dzisiaj czuje się strasznie... cycki mnie bolą, niedobrze mi... właściwie to wszystko mnie boli i chyba mnie rozklada :/ być może 6 miesiąc starań to dla was mało ale mnie dobija :( w pracy sytuacja mega ciężka i to jedyny odpowiedni moment bo potem może się okazać że muszę szukać nowej pracy i o rodzeństwie dla 2-letniej córki raczej mowy nie będzie. Kiedy według was można zrobić najszybciej test?
Moim zdaniem był pik
Popsuje twoja teorie 😂jestem po zabiegu 2 laserów na przebarwienie na twarzy 😂😂 i cięży brak 😂
No moja cała teoria poszła w Bożenę 🙈😅 to ja nie wiem co inaczej zrobiliśmy że w końcu się udalo🙄

reklama
elo!
@Pepe88 gratulacje! Trzymam kciuki za przyrost.

Mnie boli dziś jajnik, który mnie bolał w owulacje, jest jakieś 2dpo więc właśnie się zapłodniło na pewno i zaraz będzie się dzieliło i szło jajowodem 😂

Co do wszelkich dermatologicznych problemów to ja mam 2: wieczny rumień przy nosie co bym nie robiła (nie wiem czy to podrażnienie czy nie, ale niezależnie jaką pielęgnację stosuję to jest) i strasznie suche usta. Ale takie, ze skóra mi złazi, no nie są to normalnie spierzchnięte usta.
W końcu się zmotywowałam, żeby się wybrać z tym do dermatologa ale wizyta 20 grudnia xD ah ten medicover
Może ten rumień to objaw alergii kontaktowej która trzeba przeleczyć hydrokortyzonem lub łagodnym sterydem :)

Do góry