reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
no właśnie tak myślę, że może mam alergię na jakiś lek, na lewotyroksyne albo mete... bo kosmetyki zmieniałam milion razy i zawsze to jest
W kosmetykach tez może być coś co Cię uczula. Mnie np uczula składnik parfum albo konserwant :) Niektóre rzeczy też powodują reakcje krzyżowe.
Możesz spróbować kupić hydrokortyzon sprzedawany pod nazwą maxi cortan i przesmarować z tydzień i zobaczyć co się z tym dzieje

Ja jestem tak załamana w tym cyklu ze szok,nawet nie chce mi sie na forum wchodzić bo mam doła po prostu :/ nie dość ze nie jest tak hop siup jak myślałam ze to będzie z tą ciążą to teraz leje sie ze mnie jak cholera nie pamiętam kiedy tak miałam ze tyle podpasek dziennie musiałam zmieniać bo w moment tyle krwi .. jeszcze jakby było mało to te gule podskórne mi wracają i cała twarz od tego gowna mnie boli,jestem tak poirytowana i mam tak zmienne humory ze sama z sobą ciężko wytrzymuje.. już mam ochotę wrócić do tabletek anty.. myślałam ze z miesiąca na miesiąc będzie lepiej po ich odstawieniu a tu coraz gorzej 🫠.. muszę pójść na jakieś badania hormonalne bo nie wiem co mam zrobić żeby moja twarz nie była cała w tym trądziku hormonalnym,brałam tabletki anty wszystko było dobrze a teraz znowu to wraca .. 😢 nie chce sie w lustro patrzeć normalnie 🙁 Jak w tym cyklu nie wyjdzie to chyba odpuszczam bo psyche mam przeoraną dosłownie a twarz od tych gul taka obolała że ciężko na poduszce twarz położyć 😩
nadrabiam więc nie wiem czy cos było po tym ale TRZYMAJ SIE!

Próbowałaś pic jakieś oleje? Ja po odstawieniu wjechałam na ostro z olejem z czarnuszki i mieszanka oleju lnianego, konopnego, z dzikiej róży i z wiesiołka. Dodatkowo omega i było zadziwiająco spoko

nadrabiam więc nie wiem czy cos było po tym ale TRZYMAJ SIE!

Próbowałaś pic jakieś oleje? Ja po odstawieniu wjechałam na ostro z olejem z czarnuszki i mieszanka oleju lnianego, konopnego, z dzikiej róży i z wiesiołka. Dodatkowo omega i było zadziwiająco spoko
Właśnie coś slyszłam o piciu oleju, ald jestem totalnie nie w temacie, muszę się wydrukować na ten temat

reklama
Do góry