reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
No nieee konkurs był, a ja akurat syna odebierałam i teleportacja na trening, a mi tu główna nagroda przepadła w konkursie...😉no jak żyć ani owulacji ani nagrody pocieszenia u mnie😃
Dobra, temat dla rozluźnienia: teraz przyznać się, która oglądała mecz, a która ten „Ślub od pierwszego włożenia” ?
Zakupy w Lidlu też się liczą?😇😂

Hejka, @Aczkolwiek@to_na_pralkę, aktualizuj jak sytuacja.

Generalnie oboje jaja powoli znosimy w oczekiwaniu na wyniki nasienia.
Mąż niecierpliwiec wczoraj dzwonił do kliniki z pytaniem, kiedy będą.
Miały być dziś lub jutro- dziś nic nie otrzymałam.

Ja też czekam na nie, bo właśnie jestem po owulce-petardzie💥.
Jestem po usg, to nie wyrostek 🤷‍♀️ Nie wiedza co to, usg nie wskazało na nic, nerki ok, jelita tez wyglądają wporzo. Mało wypełniony pęcherz, wiec jajnik prawy do oceny na usg wewnętrznym, bo tak nie dało rady, ale jednak zaczął się okres. (I nie jest ten bol z tym związany, ewidentnie z jednej strony i nieokresowo).
Lekarze nie wiedza. Wyniki moczu są ok, czekam jeszcze tak naprawdę na crp.
Wrocilam do domu.

Jestem po usg, to nie wyrostek 🤷‍♀️ Nie wiedza co to, usg nie wskazało na nic, nerki ok, jelita tez wyglądają wporzo. Mało wypełniony pęcherz, wiec jajnik prawy do oceny na usg wewnętrznym, bo tak nie dało rady, ale jednak zaczął się okres. (I nie jest ten bol z tym związany, ewidentnie z jednej strony i nieokresowo).
Lekarze nie wiedza. Wyniki moczu są ok, czekam jeszcze tak naprawdę na crp.
Wrocilam do domu.
To dobrze, że cie zbadali i wykluczyli wyrostek. Boli cie dalej czy jest w ogóle lepiej jakkolwiek?

reklama
Do góry