reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Ja, dziewczyny, dostałam okres, ale akurat jest to powód do zadowolenia, bo:
- to znaczy, że nareszcie po 6 miesiącach od poronienia mój organizm się uregulował,
- i tak dzień przed owu dostałam telefon z przychodni o stanie zapalnym, który wyszedł na cytologii, więc i tak pauzowałam.

Bardzo się cieszę, że koniec roku dał mi regularność cykli, bo był to powód do zmartwienia.
Tak wiem, że Nowy Rok to nowe możliwości🙂.

reklama
Witacie z rana!
Temperatura w doł nie pozostawia wątpliwości co do szampanskiej dziś zabawy, a test jest potwierdzeniem, że ciąży w tym cyklu nie ma. Wszystkie testy z cieniami były felerne. Jestem 10 lub 11 dni po, więc konczę testowanie i czekam na @. A za pozostałe dzis dziewczyny trzymam mocno kciuki✊✊
Tule 💚🤗

Ja, dziewczyny, dostałam okres, ale akurat jest to powód do zadowolenia, bo:
- to znaczy, że nareszcie po 6 miesiącach od poronienia mój organizm się uregulował,
- i tak dzień przed owu dostałam telefon z przychodni o stanie zapalnym, który wyszedł na cytologii, więc i tak pauzowałam.

Bardzo się cieszę, że koniec roku dał mi regularność cykli, bo był to powód do zmartwienia.
Tak wiem, że Nowy Rok to nowe możliwości🙂.
Powodzenia kochana w nowym roku niech będzie wielkie bum pozytywne 💚❤️

Dziewczyny, chciałabym Wam życzyć pięknego roku 2023.
Żeby spełniły się Wasze pragnienia, żeby plany się zrealizowały.
Co sobie postanowicie, niech się uda.
Niech ten rok będzie dla każdej z Was lepszy i piękniejszy od poprzedniego.
Jeśli w Starym napotkałyście problemy, to żeby w Nowym one się rozwiązały i stały się wspomnieniem.
Oczywiście każdej życzę w Nowym Roku upragnionych dwóch kresek, a co za tym idzie nudnych ciąż.

Dziś niech każda bawi się tak, jak najbardziej potrzebuje🙂.
Szczęśliwego Nowego Roku🎆🍾🥂!
Dziękuję kochana i dla Ciebie Również, jak i dokładam się do życzeń dla Was wszystkich kochane 💚💚💚

reklama
Do góry