Bolilol
Fanka BB :)
łoooo, ale fajny!Eee, fajne to.
Ja zawsze marzyłam o dmuchanym jednorożcu do wody.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
łoooo, ale fajny!Eee, fajne to.
Ja zawsze marzyłam o dmuchanym jednorożcu do wody.
To ja znowu mam takiego brata, który wczoraj powiedział ze musi mi to powiedzieć ze sernik mu nie smakuje i żonie swojej przy stole wigilijnym tez powiedział ze barszcz który zrobiła to w domu mu nie smakował a teraz jest dobry xD cały czas mu przypominam ze w takich sytuacjach to mógłby się ugryźć w język bo następnym razem nie dostanie nic do jedzenia ale to mój brat i po prostu zlewam to, kwestia przyzwyczajenia xdA tak w ogóle to jak się u Was Mikołaj spisał? Pochwalcie się!
Ja dostałam super prezenty, choć w sumie generalnie należę do tych osób, które się ze wszystkiego cieszą. Ale na widok jednorożca do ułożenia z mikro klocków aż zapiszczalam xD za to wiem skąd się mojemu mężowi wzięło to, że potrafi prosto w oczy komuś powiedzieć, że prezent od niego mu się nie podoba albo do niczego mu się nie przyda (na szczęście już go oduczylam tego, po tym, jak ze dwa razy się popłakałam jak mi tak powiedział ) - po teściowej
A propo pozycjonowania treści, właśnie mi wyskoczyło na fejsieMam tak samo jak czasem coś klikałam z ciekawości np. o jakiejś chorobie, bo coś w filmie usłyszałam albo od kogoś, to tez się pokazywały np. grupy wsparcia dla takich osob, materiały sponsorowane, tak teraz mam rolki z ciężarnymi i sponsorowane reklamy klinik leczenia niepłodności
Wcześniej na wszystko z bólu klikalam, ze mnie to nie interesuje i znikały. No ale z tymi treściami chyba muszę się jakoś pogodzić
Mi się dziś bobasy śniły cała nocAle powiem Wam hit! Ja sobie właśnie leżę w łóżku a mój na dole puścił sobie dobrą muzę i nastawia zmywarkę. To sen?
szamanizm!Mi się dziś bobasy śniły cała noc
Szamanizm lewel hardszamanizm!
jestem z Ciebie taka dumnaSzamanizm lewel hard
Jakoś mnie to nie dziwi ja dzisiaj mam zdecydowanie więcej „głupich” artykułów, a to była surogatka dla byłego meza i jego nowej żony, a to następna urdzila w wiacie śmietnikowej, fb oszalał, po co mi toA propo pozycjonowania treści, właśnie mi wyskoczyło na fejsie
Ja mam artykuły na temat tego jak facet odmawia seksu, a kobieta ma nieposkromione libido .Jakoś mnie to nie dziwi ja dzisiaj mam zdecydowanie więcej „głupich” artykułów, a to była surogatka dla byłego meza i jego nowej żony, a to następna urdzila w wiacie śmietnikowej, fb oszalał, po co mi to