reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

mega to dziwne, bo progesteron w 7dpo jest wyższy niż w 3dc właśnie z powodu pojawienia się ciałka żółtego, a żeby ono się pojawiło, musi wystąpić owu. Tak samo temperatura po owu jest wyższa, bo progesteron jest wyższy. Chyba, że mogą wystąpić jeszcze jakieś inne powody dla podwyszenia się proga.
A oba te usg ostatnie były na tym samym aparacie robione?
Jak się ma luf to może też objawać temp. i wzrost proga.
Akurat te usg miałam u różnych lekarzy.
Ale w 13dc i 22dc miałam u tego samego gina i tym samym sprzęcie 🤷‍♀️.

reklama
Zostaje mi czekać, dziś poprostu mam słabszy dzień 🤷‍♀️, jutro będzie lepiej 😁. Przyjdzie okres biorę clo, będę obserwować i zobaczę co przez 2 cykle się rozwinie 😁.
Dziewczyny która ma 2 kreseczki za to dla mnie🥰🍀

Na Amazonię jest ta wada, że przesyłka nie jest do paczkomatu.

I potem muszę słuchać od mamy, jak się dowie, że to bateria testów, a ja kłamać nie potrafię, że po co to sobie robię😛🤡?

Ja generalnie też mam takie samo zdanie, ale wiecie, jak jest…

Mam zjebany nastrój, bo mój facet cały czas na wyjeździe pije… badanie nasienia 30.12, czyli niedługo i zastanawiam się jak to wpłynie na wynik…
Jeśli chodzi o ilości to nie jest to tak, że pije na umór, ale też nie jedno piwko dziennie …
Ech, może ja powinnam wyluzować , tym bardziej, że stres na pewno nie pomaga, ale jakoś trudno mi to przychodzi…
Chyba potrzebowałam się trochę wyżalić :(.

Mam zjebany nastrój, bo mój facet cały czas na wyjeździe pije… badanie nasienia 30.12, czyli niedługo i zastanawiam się jak to wpłynie na wynik…
Jeśli chodzi o ilości to nie jest to tak, że pije na umór, ale też nie jedno piwko dziennie …
Ech, może ja powinnam wyluzować , tym bardziej, że stres na pewno nie pomaga, ale jakoś trudno mi to przychodzi…
Chyba potrzebowałam się trochę wyżalić :(.
niech po prostu odstawi alko kilka dni przed bdaniem. Jak będzie źle to wtedy bedziecie myśleć. Moim zdaniem póki co niech chłop żyje normalnie

Tak w temacie testów, używa któraś z Was Nord Test płytkowy? O takie:
Ja je na allegro zamawiam po 3 ziko.

reklama
Jejku, muszę to komuś napisać, bo mój małż mnie nie zrozumie :D Jestem jakieś 5-6dpo (według owulaków, moni 19dc nic nie pokazało, a 2 tyg. później peak), a mam tak mokro cały dzień, że aż mi dyskomfortowo. To mój pierwszy cykl bez stymulacji po bliskich miesiącach z Aromekiem, jakiś objaw odstawienia?

Do góry